29 / 04 / 2024

Turkeybuild Ankara'da açıldı!

Turkeybuild Ankara'da açıldı!

25. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, Congressium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı...



25. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, Congressium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı. Bölgenin en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuar'ı, 12 bin metrekare alana kuruldu. Sektörde faaliyet gösteren 200'den fazla firmanın katıldığı fuara, bu yıl 30 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Yapı Fuarı, Ankara'nın ardından 11-14 Ekim tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek.


Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 35 yıldır düzenlenen fuarın 2012'deki ilk organizasyonu İstanbul'da yapılmıştı. İstanbul'daki fuarı 109 bin 420 yapı profesyoneli ziyaret etmişti.


Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, kentin en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. Ankara'da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkanı sağlıyor.


Fuar, her yıl, Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteahhitler, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili sivil toplum kuruluşlarından oluşan yapı sektörü profesyonelleri ile bir araya getiriyor.


Fuar, 23 Eylül tarihine kadar açık kalacak.



AA


Geri Dön