15 / 05 / 2024

Turkeybuild ankarada açıldı

Turkeybuild ankarada açıldı

25. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, Congressium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı...

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir açıldı!

21 yıldır, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük fuarı olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

28.Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı "Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara", 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

28. Yapı Fuarı Ankara'da açıldı!

Bu yıl 28.’si düzenlenen, 9 milyar dolarlık inşaat malzemeleri pazarına sahip Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir açıldı!

İnşaat sektörünün en büyük fuarlarından olan Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, Kültürpark 1 nolu holde kapılarını açtı. Yapı Fuar 9 Kasım tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor...

27. Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Bu yıl 27.’si düzenlenen bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 23 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Sanal Yapı Fuarı Turkeybuild açıldı!

Sanal Yapı Fuarı – Turkeybuild açıldı. Sanal Yapı Fuarı - Turkeybuild uygulaması, bu yıl fuarı yerinde ziyaret etme imkanı bulamayanlara, tamamını gezmek için vakti yetmeyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul açıldı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı. Fuar, 81.000 metrekarelik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini bir araya getirdi.

Turkeybuild Ankara'da açıldı!

25. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, Congressium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı...

Ankarada Milli Emlak Tanıtım Ofisi açıldı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Ankara Mithatpaşa Caddesinde Hazineye ait taşınmazların satışıyla ilgili "Milli Emlak Tanıtım Ofisi" açıldı

Turkeybuild Ankara 24. Yapı Fuarı açıldı!

24. Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara, Altınpark Expo Centerda açıldı. Sektör profesyonellerinin yoğun ilgisiyle açılan, 25 Eylül Pazar gününe kadar sürecek olan fuarda yapı malzemesi sektörünün en yeni malzemeleri, teknoloji ve hizmetleri sergileniyor

Ali Bey Resort Side hizmete açıldı!

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels&Resorts'un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Villeroy&Boch - Bulthaup, Nişantaşı'nda açıldı!

Villeroy & Boch - Bulthaup mağazasının dördüncüsü Nişantaşı'nda açıldı

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

Turkeybuild ankarada açıldı Haberi

Turkeybuild ankarada açıldı

25. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, Congressium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı. Bölgenin en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuar'ı, 12 bin metrekare alana kuruldu. Sektörde faaliyet gösteren 200'den fazla firmanın katıldığı fuara, bu yıl 30 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Yapı Fuarı, Ankara'nın ardından 11-14 Ekim tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek.


Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 35 yıldır düzenlenen fuarın 2012'deki ilk organizasyonu İstanbul'da yapılmıştı. İstanbul'daki fuarı 109 bin 420 yapı profesyoneli ziyaret etmişti.


Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, kentin en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. Ankara'da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkanı sağlıyor.


Fuar, her yıl, Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteahhitler, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler,...