29 / 04 / 2024

türkeyenin otomasyonlu otoparkı

türkeyenin otomasyonlu otoparkı

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

40 bin araç kapasiteli otopark bile yetmedi! İstanbul Havalimanı tatilcilerle doldu taştı!

Bayram yoğunluğunun yaşandığı İstanbul Havalimanı’nın otoparkı adeta tıka basa doldu. 40 bin araç alabilen havalimanının otoparkında yer bulunamıyor.

Binadaki bahçe alanları otopark yapılabilir mi?

Yeni Otopark Yönetmeliği Türkiye’nin otopark problemini çözüme kavuşturacak mı? Yeni yönetmelikle binalardaki otoparklar nasıl düzenlendi? Bahçeler otopark olarak kullanılabilecek mi? Şehircilik ve İmar Danışmanı ve aynı zamanda şehir plancı olan Erhan Demirdizen, yönetmeliği anlattı...

Ayder'de dağın içine otopark mı yapılacak? Murat Kurum'dan iddialara yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayder'de dağın içine katlı otopark yapılacağı iddialarına yanıt verdi...

Otoparkın taahhüt edilenden az olması ve müteahhitin sorumluluğu!

Avukat Taha Hüseyin Çebi, Emlakkulisi.com okurları için "Ayıplı ifa olarak otoparkın taahhüt edilenden az olması ve müteahhitin sorumluluğu" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Otopark Yönetmeliği hakkında tüm merak edilenler!

Her daireye bir otopark zorunluluğu getiren 'Otopark Yönetmeliği' 15 Eylül'de yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemenin detayları belli oldu. İşte tüm merak edilenler...

Trabzon'un yeni otopark alanı 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde tam otomatik katlı otoparkın inşaatına hızla devam ediyor. Proje alanının 25 milyon TL'ye kamulaştırıldığı açıklandı.

Kastamonu'da Akıllı Otopark Projesi geliştirildi!

Kastamonu'da yaşayan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Erhan Tırpanoğlu, otopark sorununa pratik bir çözüm üretti. Babasının yaşadığı zorluktan etkilenen Tırpanoğlu, "Akıllı Otopark Projesi" geliştirdi.

Ümraniye'de zemin altı otopark projesi için acele kamulaştırma!

Ümraniye'de "Gaffarefendi Sokak Zemin Altı Otopark Projesi” kapsamında bazı gayrimenkuller için acele kamulaştırma kararı alındı..

İnşaat sektörü her ev için otopark düzenlemesine olumlu baktı!

Her daireye otopark müjdesini inşaat sektörü temsilcileri olumlu karşıladı. Sektör, 10 yıl içerisinde Türkiye’deki otopark sorununa çare olacağını düşünüyor.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopark sorunu büyükşehir belediyesinin yatırımlarıyla çözülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark inşa ediyor.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi'ne otopark!

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan otopark sorunu çözüldü

DİŞTİ Güneş Enerji Santrali'nde sona gelindi!

Çevreye zarar vermeyen yenilenebilir enerji kaynaklarının artırılması için çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri’nin (DİŞTİ) açık otoparkında inşa edeceği Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi tamamlanıyor.

Trabzon Katlı Otopark Projesi için 25 milyonluk kamulaştırma!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, katlı otopark inşaatı için kamulaştırma çalışmalarını tamamladı. Yavuz Selim Bulvarı'ndaki kamulaştırmalar 25 milyon TL'ye mal oldu...

türkeyenin otomasyonlu otoparkı Haberi

türkeyenin otomasyonlu otoparkı

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi. Yapımı tamamlandığında modern bir teknolojiyle hizmet verecek olan otoparkın, bölgedeki otopark sorununu önemli ölçüde çözeceğini vurgulayan Başkan Ergün, "İlgili otomasyon firması test çalışmaları yapıyor. Park noktalarına araçların gidişi ve dönüşü test edilerek otomasyon panolarına işleniyor. İnşaat çalışmaları bitti" dedi. 


SORUN BİTİYOR 


Başkan Ergün, "Otopark sorunu çözmek amacıyla geçtiğimiz yıllarda Bülent Koşmaz Otoparkı'nı şehre kazandırmıştık. Bunun yanı sıra Yarhasanlar Otoparkı'nı yenileyerek daha kullanışlı bir hale getirmiştik. Şu günlerde Kültür Sitesi altında bulunan otoparkın da bakım ve onarımı devam ediyor. Mart ayının sonuna doğru otoparkımız açılacak" dedi. 



Habertürk Egeli...