29 / 04 / 2024

turki bin muqrin emlak

turki bin muqrin emlak

Suudi prenslerin Türkiye'ye ilgisi biliniyor. Prens Turki bin Muqrin bin Abdülaziz el Suud'dan sonra Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın bir başka yeğeni Prens Abdurrahman Bin Saud el Kabair el Saudda Türkiye'de şirket kurdu...

NHJ Turki Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

NHJ Turki Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aymen Mohamed S. Ali ve Zeyana M.Q. Al Shibani ortaklığında kuruldu.

Turki Oger İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turki Oger İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fasısal Alıbrahım, Mohamad Trkawı ve Abdulmohsen Al Terkawı ortaklığında kuruldu. 

35 bin yatırımcı Emlak 2014 Fuarı'nda buluşuyor!

CNR Emlak Fuarı'na 35 bin yatırımcının katılması bekleniyor Bugün kapılarını açan fuara Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al - Saud da katılacak.

CNR Emlak Fuarı’na Arap ilgisi devam ediyor!

CNR ve House of Consultancy işbirliği ile CNR Emlak Fuarı’na getirilecek Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud’un ülkeye önemli yatırımlarda bulunması bekleniyor.

Suudi prens Türkiye'de emlak şirketi kurdu!

Suudi prenslerin Türkiye'ye ilgisi biliniyor. Prens Turki bin Muqrin bin Abdülaziz el Suud'dan sonra Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın bir başka yeğeni Prens Abdurrahman Bin Saud el Kabair el Saudda Türkiye'de şirket kurdu...

Suudi Prens Turki Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Suudi kraliyet ailesinden Prens Turki bin Muqrin bin Abdülaziz el Suud, bu ay yatırım için Türkiyeye geldi. Kral Abdullahın kardeşi Prens Muqrin bin Abdülazizin oğlu olan Prens Türki, TMA Turki Gayrimenkul İnşaat Ticaret adlı bir şirket kurdu

2008`de 27 bin kişi yeni evine taşınacak!

Sabah Emlak & Mortgage'den Ebru Erdoğan araştırdı! 2008'de 27 bin kişi yeni evine taşınacak!

Parkcity‘de 97 metrekare 97 bin YTL

383 konuttan oluşan Parkcity'de brüt 97 ile 177 metrekare büyüklüğündeki 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daireler 97 bin 500 ile 247 bin 500 YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Hande Ataizi Bodrum`da 500 bin YTL`ye ev aldı

Hande Ataizi Bodrum'da 500 bin YTL'ye ev aldı! Proje nerede? Hangi şirket yapıyor?

TMSF 595 bin YTL`lik gayrimenkul satacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhammen bedelleri toplamı 595 bin 600 YTL olan 7 taşınmazı satışa çıkardı.

Güzeltepe Konutları`nda 118 bin YTL`ye Eylül`de teslim

'Yeni Gebze' bölgesinde inşa edilen Güzeltepe Konutları'nda fiyatlar 118 bin YTL'den başlıyor, 258 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Proje Eylül ayında teslim edilecek.

TOKİ 5 yılda 283 bin konut yaptı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 1 Ocak 2003-28 Kasım 2007 tarihleri arasında 283 bin 147 konut yaptı.

177 bin YTL‘ye Japon esintisi

Japon mimarisinden esinlenerek inşa edilen İkebana Evleri'nde konutların yüzde 70'i satıldı. Haziran ayında teslim edilecek projede fiyatlar 177 bin YTL ile 603 bin YTL arasında.

turki bin muqrin emlak Haberi

turki bin muqrin emlak

Prens Abdurrahman'ın geçen hafta "Prima Emlak Hizmetleri ve Ticaret" unvanıyla kurduğu şirket, Türkiye'de konut üretecek.

İstanbul Beşiktaş merkezli, 20 bin TL sermayeyle kurulan şirketin faaliyet amacı oldukça geniş tutulmuş. Şirketin faaliyet sözleşmesinde toplu konutlar, siteler, uydu kentler, yüksek kule tipi binalar, her türlü ticari ve sınai binalar, sağlık köyleri, tatil köyleri, hastaneler, üniversite yerleşkeleri, üniversite yurtları yapacağı belirtiliyor. Prens Abdurrahman, aynı zamanda Suudi Arabistan'ın en büyük hukuk şirketi Prima Lavv'un sahibi. Prens, geçmiş yıllarda istihbarat daire başkanlığı da yapmıştı. Kral Abdullah'ın kardeşi Prens Muqrin bin Abdülaziz'in oğlu olan Prens Turki bin Muqrin bin Abdülaziz el Suud ise geçen yıl "TMA Turki Gayrimenkul İnşaat Ticaret" unvanıyla şirket kurmuştu. Türkiye'de Dubai Şeyhi El Maktum'un Emaar şirketi aracılığıyla yatırımları bulunuyor.


Para...