28 / 04 / 2024

Turkish Express Gayrimenkul adres

Turkish Express Gayrimenkul adres

Turkish Express Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi, Özge Çiftçi, Uğraş Sakyatan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Ihome Express Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ihome Express Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Muhammad Faqır Faramarz tarafından kuruldu.

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aya Babnsey ve Ramı Manafıkhı ortaklığında kuruldu.

Turkish İskan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkish İskan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdelkarım Belhateche ve Ahmed Serkan Yardım tarafından kuruldu.

Ariyana Turkish Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ariyana Turkish Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadegh Karamalı tarafından kuruldu. 

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

Turkish Express Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Express Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi, Özge Çiftçi, Uğraş Sakyatan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Turkish Express Gayrimenkul adres Haberi

Turkish Express Gayrimenkul adres


Turkish Express Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi, Özge Çiftçi, Uğraş Sakyatan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Turkish Express Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


Turkish Express Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Levent Mahallesi, Altzeren Sokak,...