07 / 05 / 2024

Türkiye 3d yer boyaması

Türkiye 3d yer boyaması

Türkiye'nin en büyük 3D yer boyaması Viaport'ta yapıldı. Dünyada oldukça popüler olan 3D yer boyama sanatı, Türkiye'de de örneklerini vermeye başladı. Viaport, Türkiye’nin en büyük 3D yer boyamasına da, usta sanatçılarla birlikte imza attı.

Dünyanın en zengin insanları belli oldu! Türkiye'den 27 kişi listede yer alıyor!

Forbes dergisi, dünyanın en zenginleri listesinin güncel halini açıkladı. ABD'li milyarder Elon Musk, listenin güncellenmesi ile  birinci sıradakini kaybederken, Türkiye'den 27 kişi listede yer alıyor.

Türkiye gelir dağılımı eşitsizliğinde en önde yer aldı

Türkiye gelir dağılımı eşitsizliğinde Avrupa’da birinci sırada yer alırken, dünyanın 130 ülkesi içinde ise 28’inci sırada bulunuyor. Ülkedeki gelir dağılımı eşitsizliği TÜİK rakamlarına göre daha da artıyor

OECD açıkladı! Her 10 işsizin biri Türkiye'de bulunuyor...

Türkiye, 38 ülkenin yer aldığı OECD’de yüzde 9’luk işsizlik oranı ile Şili ile birlikte dördüncü sırayı paylaşıyor. OECD’deki 33.3 milyon işsizin, yüzde 9.3’ü Türkiye’de yer aldığı belirtildi.

Dünyanın en pahalı semtleri açıklandı! Türkiye'den bir yer listede yer buldu...

Time Out Dergisi, "Dünyanın en havalı semtleri" listesini açıkladı. Türkiye'den bir semt, derginin yer listesinde yer buldu. İşte haberin ayrıntıları...    

Türkiye'nin göbeğinde yer alıyordu... Bu sefer bir AVM iflas etti: Hepsi tahliye edilecek

Türkiye'de Ankara'nın göbeğinde yer alan bir AVM, iflas bayrağını çekti. AVM içerisindeki tüm esnaflar kısa süre içerisinde tahliye edilecek ve AVM artık hizmet vermeyecek.

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Meydana gelen büyük depremler sonrasında ülke genelinde resmen göç başladı. Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Türkiye, gökdelen sayısında Avrupa birincisi oldu!

Dikey mimarinin megakent İstanbul ilk sırada olacak şekilde ülkede kendini iyiden iyiye gösteriyor. Avrupa geneline bakıldığında en çok gökdelenin Türkiye’de yer aldığı tespit edildi.

Konut fiyatlarının en çok arttığı ilk 10 kentten 3'ü Türkiye'de!

Dünya genelinde son bir senede ev fiyatlarının en çok yükseldiği ilk 10 kentten 3'ü Türkiye’de yer alıyor. 2020 ile 2021'in ikinci çeyrekleri arasında 55 ülke ve 150 şehri kapsayan araştırmada İzmir, İstanbul ve Ankara ilk 10'da yer aldı.

Türkiye'deki binaların yüzde 80'i yalıtımsız!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye'de yer alan binaların yüzde 80'inin ısı yalıtımı olmadığını söyleyerek enerji verimliliği ve iklim değişikliği konusunda yapılması gereken çalışmaları anlattı. 

Türkiye’nin ilk 3D binasının inşaatı başladı!

İBB iştirak şirketi İSTON, Türkiye'nin ilk 3D binasının inşaatına başladı. Binanın inşaatı tamamen yerli malzemelerle yapılacak. 

Türkiye'nin ihracatında ilk 20'de yer alan ülkeler hangileri?

Türkiye'nin ihracatında ilk 20'de yer alan ülkelere 2019'da 111,2 milyar dolarlık dış satım yapılırken, bu rakam toplam ihracatın yaklaşık yüzde 65'ine karşılık geldi.

Türkiye 3d yer boyaması Haberi

Türkiye 3d yer boyaması

Birbirinden başarılı eserlerin ardından ülke içinde bugüne kadar yapılanlar arasında en büyük 3D yer boyaması Viaport Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde yapıldı.

Sürekli kendini yenileyerek, ezberbozan yaşam merkezi Viaport, Türkiye’nin en büyük 3D yer boyamasına da, usta sanatçılarla birlikte imza attı. Uçan Halı tasarımıyla göz dolduran yer boyama işlemi, 1 hafta sürede tamamlandı. Gece-gündüz 4 farklı resim sanatçısının çalıştığı boyama tam 110 metrekare büyüklüğünde. Ziyaretçilerin oldukça yoğun ilgisiyle karşılaşılan bölümde, vatandaşlar fotoğraflar çektirerek eğlenceli dakikalar geçiriyor. Ziyaretçilere değişik bir deneyim yaşatan ve Türkiye’de henüz çok yeni bir uygulama olan 3D yer boyama uygulaması, Viaport’ta ziyaretçilerini...