07 / 05 / 2024

türkiye Bisiklet Turizmi

türkiye Bisiklet Turizmi

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan ve BEBKA tarafından onaylanarak, destek almaya hak kazanan ' Mustafakemalpaşa'da Dört Mevsim Bisiklet Turizmi ' projesi ile ilgili eğitim çalışmaları başladı.

En güçlü elektrikli bisiklet hangisi? İşte Türkiye’de satılan en uzun menzilli elektrikli bisikletler

Son yıllarda araç fiyatlarına peş peşe gelen zamlar elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet piyasasını hareketlendirdi. Cadde ve sokaklarda scooter binen insan görmek normal bir hal alırken elektrikli bisikletlere de talep fazla. Peki Türkiye’de satılan en güçlü elektrikli bisikletler hangisi.

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

Türkiye'de bisiklet yolu yapılması planlanan iller mecliste!

4 Mart 2019 tarihi itibarıyla Türkiye'de kaç kilometrelik bisiklet yolu bulunduğu ve bisiklet yolu yapılması planlanan iller TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sezgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Türkiye'nin bisiklet şehri Konya, Kopenhag hedefine yürüyor!

Türkiye'de bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için hedeflenen Kopenhag sistemi kapsamında pilot il seçilen Konya'da 2023 hedefi bin kilometre olarak belirlendi. 

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

Türkiye dünya turizmi pazarında tanıtılacak!

Doğal güzellikleriyle dikkat çeken saklı cennet diyarı Türkiye'nin tanıtılması amacıyla birçok çalışma yapılıyor. Biz de turistlerin ve bu güzelliklerin içerisinde yaşayanların mutlaka gezmesi, görmesi ve yapması gerekenleri sizler için derledik.

Ankara Mebuskent, Türkiye'nin en uzun bisiklet parkuruna sahip!

Haziran 2016’da 4-5 bin kişilik nüfusla yaşamın başlayacağı Mebuskent, 3 kilometre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun bisiklet parkuruna sahip konut projesi.

Ziya Yılmaz: Seneye Cityscape'de Türkiye'yi uçururuz!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Arap yatırımcının ilgisi artarak devam ediyor. Seneye Dubai'de, geniş bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz" dedi.

Körfez yatırımcısının Türkiye'ye ilgisi artıyor!

DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, " Körfez yatırımcısının ilgisi artarak devam ediyor. Önümüzdeki yıl Dubai'de, geniş çaplı bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz” dedi.

Türkiye'de kongre turizmi 3 kat fazla kazandırıyor!

Kongre turizmi gibi etkinliklerle farklı ülkeye gidenlerin diğer turistlere göre 3 kat daha fazla para harcadığını dile getiren Tondeur “Bu kesim Türkiye’nin sürdürülebilir turizm gelirleri için tarihi bir fırsat olabilir." dedi.

Türkiye'de 2015'te 36 milyar dolar turizm geliri bekleniyor!

Türkiye turizmi, çevre ülkelerde yaşanan olumsuzluklara rağmen, 2014 yılını turizm açısından başarılı bir şekilde kapattı. Değerlendirmelere göre Türkiye, turist gelişleri itibarıyla dünyada 6'ıncı sırada yer aldı.

Aziz Kocaoğlu: Türk-Yunan turizmi için işbirliği geliştirilmeli!

Türkiye-Yunanistan arasındaki turizmi geliştirmek için düzenlenen Turizm Etkinliği'nde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türk Yunan işbirliğinin dünya barışına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Türkiye'ye spor turizmi ile 550 bin yabancı turist geldi!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından yayımlanan Spor Turizmi Raporu'na göre; Geçen yıl Türkiye'ye sportif faaliyet amaçlı gelen yaklaşık 550 bin yabancı turistin harcaması, 900 milyon doları aştı.

türkiye Bisiklet Turizmi Haberi

türkiye Bisiklet Turizmi


Mustafakemalpaşa'da başta bisiklet turizmi olmak üzere diğer alternatif turizm olaııaklaıının tanı Olmasına imkân sağlayacak proje için, pıoje oıtaklaıı ve uygulama bölgesi katılımcılar ma yönelik ilk eğitim semineri veıildi. Belediye Meclis Toplantı Salonu ndaki eğitim etkinliklerine katılan Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nazile Kuçükarslan. Profesyonel Turizm Yöneticileri Birliği Başkanı Umut Çakır han ve Engin Zaman ile Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz, çevre, ekosistenı, ekoloji, sürdürülebilir kalkınma ve turizm, turizmin çevreye etküeri. eko turizm ve çeşitleri, doğa. ekoloji ve turist rehbe rı konularında katılımcıları bilgilendirdi. 


MARKA OLMAK İSTİYORUZ 

Bisiklet kültürünün yaygınlaşması içm yapılabilecek çalışmaların 3 gün boyunca masaya yatırıldığı seminerlere katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bisiklet turizmi içm Türkiye'de ilk ciddi adımlan attıklarını söyledi. llçenüı eşsiz doğa yapısıyla alternatif tur izme açık olduğunu dile...