17 / 05 / 2024

türkiye daikin klima

türkiye daikin klima

Japon klima markası Daikin, 2015 yılına kadar 500 milyon euro ciro hedefliyor...

Daikin klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz sıcaklarından korunmak isteyen kişiler klima arayışlarını hızlandırdı. Evlerini serinletmek isteyenler Daikin klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Daikin klima fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirket!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Daikin'in ana sponsorluğunda "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödül töreni bugün gerçekleştirildi. 

Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri belli oldu!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Daikin'in ana sponsorluğunda "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödül töreni gerçekleştirildi. Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri belli oldu.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

Daikin Türkiye ihracatını 4 kat artırdı!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin Türkiye’yi ihracat ve lojistik üssü yapma hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüyor. Daikin, aradan geçen 4 yıllık sürede ihracatını 4 kat artırmayı başardı.

Daikin Türkiye, Orta Asya’da büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, CIS Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlanan Daikin Türkiye, yeni showroom açılışları ile bölgedeki büyümesini sürdürüyor.

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları Daikin'i tercih ediyor!

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları, sağlıklı ve konforlu çalışma ortamları için Daikin Türkiye'nin "Kurumsal Bakım Hizmetlerini" tercih ediyor.

ISH 2017 Fuarı'na partner ülke Türkiye olacak!

Türkiye , dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Türkiye ISH 2017 Fuarı'na partner ülke olacak!

Türkiye, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Daikin Türkiye merkez ofisini Rönesans Tower’a taşıdı!

Daikin Türkiye Genel Müdürlük merkez ofisini Daikin Ataşehir’deki Rönesans Tower’a taşıdı. Rönesans Tower, İstanbul Anadolu Yakası’nın önemli iş merkezlerinden biri olan Kozyatağı-Ataşehir’de yer alıyor.

İSKAV Türkiye klima ve tesisat sektöründe büyüme hedefliyor!

İSKAV Türkiye; ısıtma, soğutma, klima ve tesisat sektörünü geliştirmek üzere kuruldu. AB normlarına uyumunu sağlamak ve sektörün önemli eksikliklerinden biri olan firmaların üretim, montaj ve servis elemanlarına eğitim vermek için çalışıyoruz.

General Klima, Türkiye'de satış ve hizmet kuracak!

Dünyanın önde gelen klima üreticilerinden General, Türkiye’de kendi satış ve hizmet ağını kurma kararı aldı. General, Türkiye’de de kendi satış ve hizmet ağını kurma kararı aldı.

Daikin Türkiye’nin süper markaları arasındaki yerini aldı!

Daikin Türkiye’nin süper markaları arasındaki yerini aldı. İklimlendirme sistemlerinde sunduğu çözümler ile kullanıcılarına yüksek verimlilik ve konfor sunmayı amaç edinen Daikin, “Türkiye’nin Süper Markaları” arasındaki yerini aldı.

türkiye daikin klima Haberi

türkiye daikin klima
Japon klima markası Daikin, 2011 yılında Türkiye pazarına giriş yapmıştı. 2015 yılına kadar 500 milyon ciro hedefleyen şirket, ihracatını 135 milyon euroya çıkarmak...