04 / 05 / 2024

Türkiye dinlenme tesisleri

Türkiye dinlenme tesisleri

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alacak ve yüzde 61.8’lik orana sahip yeşil alanı olan Kültür Park açılış için hazırlanıyor.

Türkiye’de dört ilde 20 milyar liralık yatırım hamlesi

Fotovoltaik güneş paneli, hibrit otomobil, batarya üretimi tesisleri ile daha önce Türkiye'de üretimi olmayan bulaşık makinesi kapsülü, maleik anhidrit üretim tesisleri için İzmir, Sakarya, Adana, Kocaeli’nde gerçekleşen yatırımlar, proje bazlı devlet yardımı alacak.

Türkiye'nin 11 ilinde başlıyor! İş arayanlar için fırsat ayağa geldi tarih açıklandı

Türkiye'nin 11 ilinde Sosyal Girişimcilik ve Geçim Kaynağı Tesisleri başlığı altında atıl tesisler yenilenecek. En az 7 bin kişinin faydalanabileceği 70 tesis canlandırılacak. Bakanlık, belediyeler ve kalkınma ajansları çalışmalara destek verecek. İşte detaylar..

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının temeli atıldı!

Bursa Gemlik'te, "Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni' yapıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt ve sosyal tesisleri sağlık çalışanlarının hizmetinde!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dahilinde eğitime ara verilmesinden sonra öğrencilerin bulunmadığı yurtları, sağlık çalışanlarının hizmetine sunduğunu belirtti.

ABD, Türkiye'deki askeri üslerinin inşaat projelerini 8 Türk şirketine verdi!

Pentagon’un internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Adana’daki İncirlik Üssü dahil olmak üzere Türkiye’de ABD Hava Kuvvetleri’ne ait askeri üs tesisleri ve destek birimlerinin modernizasyon, tasarım ve altyapı projelerini 8 Türk şirketi üstlenecek....

Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göleti Erzurum'a yapılacak!

Devlet Su işleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göletinin Erzurum'da yapılacağını, tesisin ülke ekonomisine ve turizme katkı sağlayacağını ifade etti. 

Lojistik şirketleri Türkiye'nin dört bir yanında tesis kuracak!

Türkiye'yi lojistik bir üs haline getirmek için projelere hız veren lojistik şirketleri, Marmara Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'nin farklı noktalarına lojistik tesisleri kuracak.

Akyazı Stadı, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu stadyum ve spor tesisleri inşaatlarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Akyazı’da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

GBC İnşaat Türkiye'nin ilk biyogaz tesislerini inşa ediyor!

1978 yılından bu yana inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan GBC İnşaat, biyogaz tesisleri konusundaki uzmanlığıyla, Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veriyor.

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat Kiralama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat Kiralama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hikmet Coşar ve Tuncay Turgut ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de 9 Haziran'da kuruldu.

TPAO Güllük Dinlenme Tesisleri 17 milyon TL'ye satılıyor!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Muğla Milas'ta bulunan Güllük Eğitim ve Dinlenme Tesisleri ile Kemikler'deki su deposu ve tarlayı satışa çıkardı. Taşınmazların toplam bedeli 17 milyon 5 bin 282 TL olarak belirlendi.

TPAO Güllük Dinlenme Tesisleri 22.2 milyon TL'ye satılıyor!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü tarafından Muğla Milas'ta bulunan Güllük Eğitim ve Dinlenme Tesisleri 22 milyon 230 bin TL'ye satılıyor.

Türkiye dinlenme tesisleri Haberi

Türkiye dinlenme tesisleri

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çevre düzenleme çalışmalarıyla Kültür Park'ı açılışa hazırlıyorlar.


Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alacak olan Kültür Park, yüzde 61.8’lik orana sahip yeşil alanı, göleti, camisi, spor kompleksi, yürüyüş ve koşu yolları, bisiklet yolları, ikiz lokantası, kafeteryaları, seyir terası, otoparkı, festival alanı ve gül bahçeleriyle hizmete sunulmak üzere artık gün sayıyor.


Kültür Park'ta çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çim seriminden, ağaç dikimine, kaldırım parke taşı döşemesine kadar pek çok çalışma hummalı bir şekilde gerçekleştiriliyor.


Bölgenin en büyük dinlenme alanına sahip olacak Kültür Park’ta yürütülen çalışmalarda sona gelindiğini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ekiplerin 18.421 adet ağaç ve süs bitkisi ile 95 bin...