04 / 05 / 2024

türkiye fetö

türkiye fetö

Yunan polisinin, Yunanistan'a kaçan FETÖ üyelerinin konaklaması için konut şebekesi kuracağı öne sürülen üç Türk asıllı ABD vatandaşının ülkeye almadıkları belirtildi. 

Türkiye Maarif Vakfı Etiyopya'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı, Etiyopya’nın Harar şehrindeki Fetullahçı Terör Örgütü’ne ait okulları devraldı.

Türkiye Maarif Vakfı Pakistan'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV), Pakistan'da bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait okulların yönetimini devraldı.

Yabancı yatırımcı teröre inat Türkiye’de!

FETÖ'nün darbe girişimi, terör saldırıları ve dolar kumpasına rağmen yabancı Türkiye'den çıkmadı. Borsada 2016'da 629 milyon dolar, son 5 yılda ise 5.2 milyar dolarlık yabancı alımı yapıldı.

ECE Türkiye'den FETÖ açıklaması!

Ece Türkiye, "'ECE Türkiye' şirketinin sahiplerinin FETÖ ile ilişkili oldukları şüphesiyle şirkete bir süre önce kayyum atandığı" haberlerine açıklama yaptı.

FETÖ'nün Çad'daki okulları Türkiye Maarif Vakfı'na devredildi!

Afrika ülkesi Çad'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait tüm okulların Türkiye Maarif Vakfı'na devredilmesine karar verildi.

Darbe yabancı yatırımcıyı durdurmadı, Türkiye ilgisi sürüyor!

FETÖ'nün darbe girişimine rağmen yabancı kuruluşların Türkiye ilgisi sürüyor. Son olarak İzmir ve Kocaeli şehir hastaneleri projelerine, tamamı yabancı kuruluşlardan 1,1 milyar dolar finansman sağlandı.

İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'deki yatırımlara destek!

İslam Kalkınma Bankası (IDB) Başkanı Ahmed Muhammed Ali el-Medeni, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, Türkiye'de sağlıklı yatırım ortamını devam ettirmeye yönelik her türlü konuda desteğe hazır olduklarını belirtti.

BTSO, Türkiye'ye yatırım için 7 dilde bildiri yayımladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nca (BTSO), uluslararası yatırımcıları Türkiye'ye davet etmek ve 15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişimi sonrası yurt dışında oluşturulan olumsuz algının önüne geçmek amacıyla "Türkiye ile Birlikte Büyüyün" temasıyla 7 dilde, bildiri yayımlandı.

David Merkel: Türkiye'deki yatırımlarda aksama olmayacak!

Atlantik Konseyi Kıdemli Uzmanı David Merkel, "FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin etkileri çok uzun sürmeyecek. Türkiye'nin bölgesel enerji rolü ülkenin ekonomik dinamizmi için anahtar bir unsur olmaya devam ediyor" dedi.

ABD'li firmalar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandıracak!

Türk-Amerikan İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bora Gürçay, Türkiye'de yatırım planları bulunan 4 büyük ABD'li firmada FETÖ'nün darbe girişimi sonrası herhangi bir değişiklik olmadığını belirtti.

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

türkiye fetö Haberi

türkiye fetö

Yunanistan'a sığınan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin konaklaması için bir ağ kurmak üzere ABD'den Atina'ya gelen üç Türk asıllı ABD vatandaşı FETÖ üyesinin Yunan polisi tarafından ülkeye girişinin engellendiği ileri sürüldü. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yunan emniyetinin konuya ilişkin istihbaratının ardından, pazartesi günü Uluslararası Elefterios Venizelos Havalimanı'na inen FETÖ'cülerin ülkeye girişlerinin "ulusal güvenlik" nedeniyle kabul edilmediği ve söz konusu şahısların ertesi gün ABD'ye geri gönderildiği ifade edildi. Haberde, havalimanı polisine ifadelerinde kendilerini sivil toplum kuruluşu üyesi ve emlak yatırımcısı olarak tanıtan üç şahsın, FETÖ üyesi olduklarını kabul ettikleri belirtildi. 

Haberde ayrıca Yunan hükümet yetkililerinin, özellikle Türk-Yunan ilişkilerinin gergin olduğu bir dönemde, FETÖ üyelerinin organize bir şebeke oluşturmalarının ulusal çıkarlara tehdit oluşturacağını düşündükleri değerlendirmesi yer...