09 / 05 / 2024

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti binası

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti binası

Şarap yazarı Mehmet Yalçın, Çemberlitaş'taki Basın Müzesi’ne İBB’nin Emlak Dairesinden gelen "Bu binayı boşaltın" talebini anlattı. 

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Çemberlitaş Binası boşaltılacak mı?

Şarap yazarı Mehmet Yalçın, Çemberlitaş'taki Basın Müzesi’ne İBB’nin Emlak Dairesinden gelen "Bu binayı boşaltın" talebini anlattı. 

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

TOKİ Osmangazi BGC konutları Türkiye için iyi bir model!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

TOKİ Osmangazi BGC konutları Türkiye için model olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları'nın temeli atıldı!

Arınç, Yunuseli Mahallesi'nde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle yapılacak konutların temel atma törenine katıldı.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri'nin temeli 9 Mayıs'ta atılacak!

Toplu Konut İdaresi tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti için Yunuseli Mahallesi'nde inşa edilecek olan BGC Evleri'nde hafriyat çalışmaları başladı. Konutların temel atma töreni 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek.

GMW Mimarlık'ın acı günü: Oğuz Demircioğlu vefat etti!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden ve GMW Mimarlık ve Danışmanlık Ltd. Şti. çalışanlarından Oğuz Demircioğlu vefat etti. Cenaze bugün öğle namazını müteakip Ataköy 5.Kısım Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek..

Türkiye'de emlak ön plana çıkacak!

Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunun Britanya Kraliyet Cemiyeti Üyesi Stratejist Ali Serim, Körfez sermayesinin Türkiye'ye yatırım yapmak için seçim sonrasını beklediğini kaydetti.....

İGC'den Hatıra Ormanı 'ndaki inşaat çalışmasına dava!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Atilla Sertel, Bayraklı"daki 50. Yıl Hatıra Ormanı"nda yapılan ağaç kesimi ve inşaat çalışmalarına karşı hukuk mücadelesi başlattı  

Bahçelievler'de 'Orhan Ayhan Parkı' açıldı

Bahçelievler'de Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Ayhan'ın adı ilçede açılışı yapılan bir parka verildi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti binası Haberi

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti binası

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Şarap yazarı Mehmet Yalçın'ın Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Çemberlitaş Binası ile iligli açıklamalarını kaleme aldı. 

İşte Vahap Munyar'ın 'Fransız’ın ‘telli bağ’ ısrarı Kapadokya’da 4 yılı nasıl kaybettirdi' başlıklı yazısı...

Şarap yazarı Mehmet Yalçın, Kavaklıdere Yönetim Kurulu Başkanı Ali Başman ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevza Başman ev sahipliğindeki görüntülü buluşmada Kapadokya’daki Cotes d’Avanos bağını ekrana yansıttı:

- 1800 dönümlük bu bağ, Türkiye’nin ikinci büyük tek parça bağı. Rakım 900-1070 metre. Beyaz volkanik toprak pudra gibidir.

Kadir Topbaş’ın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’na ikinci kez seçildiği dönemdi. Türkiye Gazeteciler Cemiyetine ait Çemberlitaş’taki Basın Müzesi’ne İBB’nin Emlak Dairesinden sözlü tebligatlar sıklaştı:

- Bu binayı boşaltın...

Nezih Demirkent TGC Başkanı’yken Basın Müzesi kurulmasına öncülük etmiş, Çemberlitaş’taki İBB’ye ait bina dönemin Belediye Başkanı Abdullah Tırtıl’ın...