29 / 04 / 2024

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri'nin temeli 9 Mayıs'ta atılacak!

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri'nin temeli 9 Mayıs'ta atılacak!

Toplu Konut İdaresi tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti için Yunuseli Mahallesi'nde inşa edilecek olan BGC Evleri'nde hafriyat çalışmaları başladı. Konutların temel atma töreni 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek.



İnşaatların yüklenici firması Tuna Mühendislik ile  TOKİ  arasında sözleşme imzalanmasının ardından başlayan hafriyat çalışmaları, 8'er saatlik iki vardiya halinde yoğun bir tempoda gerçekleşiyor. 


Tuna Mühendislik firmasının Manyas Şantiyesi'nden Bursa'ya gelerek işbaşı yapan şantiye şefi Mehmet Tunç, hafriyat alanında incelemelerde bulunan BGC Başkanı Nuri Kolaylı'ya çalışmalara ilişkin bilgi verdi. 


'HAYALLERE ADIM ADIM' 


Projenin, Türkiye'de bir eşi olmadığını ve bölgeye büyük değer katacağını ifade eden şantiye şefi Mehmet Tunç, 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek temel atma töreninin ardından blokların bir bir yükselmeye başlayacağını söyledi. 


Asgari ücretin biraz üzerindeki maaşlarıyla güç koşullarda fedakârca görev yapan basın çalışanlarının, Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimiyle ev sahibi olmaları için yoğun çaba harcadığını söyleyen BGC Başkanı Nuri Kolaylı'da, "hayalimizin adım adım gerçekleşmesinden büyük memnunluk duyuyoruz" dedi. 


Bursa Haber


Geri Dön