16 / 05 / 2024

bgc evleritemel atma töreni ne zaman

bgc evleritemel atma töreni ne zaman

Toplu Konut İdaresi tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti için Yunuseli Mahallesi'nde inşa edilecek olan BGC Evleri'nde hafriyat çalışmaları başladı. Konutların temel atma töreni 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek.

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "emekliler evi" için temel atma töreni düzenlendi.

AYM’den kamulaştırmasız el atma davalarına ilişkin önemli iptal kararı!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, Emlakkulisi.com okurları için "AYM’den kamulaştırmasız el atma davalarına ilişkin önemli iptal kararı" konulu yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları...

Kamulaştırmasız el atma davalarında Anayasa Mahkemesi kararı!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç, Kamulaştırmasız El Atma Davalarında Hukuki El Atmalarla İlgili Anayasa Mahkemesi Kararı sürecini değerlendirdi. 

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Bgc Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgc Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Vural Uz tarafından kuruldu. 

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

Kepez-Santral dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor!

Antalya'da Kepez ve Santral mahallelerinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Kepez kentsel dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor. 

5 soruda kamulaştırmasız el atma davası!

Kamulaştırmasız el atma, kamulaştırma işlemi yapmaksızın, bir kimsenin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malına sahiplenme kastı ile ve kalıcı olarak el koyması kamulaştırmasız el atma işlemi oluyor. İşte 5 soruda kamulaştırmasız el atma davası...

Kartal En Sitesi temel atma töreni 29 Eylül'de!

Kartal Belediyesi'nin tarafından gerçekleştirilen dönüşüm çalışmaları kapsamındai 29 Eylül Cuma günü Orhantepe Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde yer alan En Sitesi için temel atma töreni düzenlenecek.

Özak GYO, BGC Partners ile sözleşme imzaladı!

Özek GYO, şirket sermayesi içinde sahip oldukları halka açık paylarının bir kısmının yerli/yabancı kurumsal yatırımcılara pazarlanması ve satışı amacıyla BGC Partners ile sözleşme imzaladı.

Bayburt'ta toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kırklartepe Barajı dahil olmak üzere 113 milyon liralık 14 tesisin temel atma törenine katıldı.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Ahmet Arslan İzmir'de temel atma törenine katıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Selçuk İlçesi'nde inşa edilen Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı.

bgc evleritemel atma töreni ne zaman Haberi

bgc evleritemel atma töreni ne zaman

İnşaatların yüklenici firması Tuna Mühendislik ile TOKİ arasında sözleşme imzalanmasının ardından başlayan hafriyat çalışmaları, 8'er saatlik iki vardiya halinde yoğun bir tempoda gerçekleşiyor. 


Tuna Mühendislik firmasının Manyas Şantiyesi'nden Bursa'ya gelerek işbaşı yapan şantiye şefi Mehmet Tunç, hafriyat alanında incelemelerde bulunan BGC Başkanı Nuri Kolaylı'ya çalışmalara ilişkin bilgi verdi. 


'HAYALLERE ADIM ADIM' 


Projenin, Türkiye'de bir eşi olmadığını ve bölgeye büyük değer katacağını ifade eden şantiye şefi Mehmet Tunç, 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek temel atma töreninin ardından blokların bir bir yükselmeye başlayacağını söyledi. 


Asgari ücretin biraz üzerindeki maaşlarıyla güç koşullarda fedakârca görev yapan basın çalışanlarının, Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimiyle ev sahibi olmaları için yoğun çaba harcadığını söyleyen BGC Başkanı Nuri Kolaylı'da, "hayalimizin adım adım gerçekleşmesinden büyük memnunluk duyuyoruz" dedi. 


Bursa...