27 / 04 / 2024

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...



Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, Kartallı vatandaşları olası bir depreme karşı korumak amacıyla hayata geçirdiği “Deprem, Yerinde ve Kentsel Dönüşüm” çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından başlatılarak Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında 27 Nisan Cuma günü saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek.

Kartal Belediyesi'nin 2009'dan bu yana halkla birlikte gerçekleştirdiği dönüşüm çalışmaları kapsamında bu kez Gümüşpınar Mahallesi üzerinde yer alan Bağlar Sitesi için temel atma töreni düzenlenecek. Gümüşpınar Mahallesi, Aslan Sokak Bağlar Sitesi’nde yer alacak tek blok 20 katlı 204 bağımsız bölüm için düzenlenecek olan temel atma töreni, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla gerçekleşecek. Temel atma törenine tüm halk davet edildi.


Geri Dön