17 / 05 / 2024

türkiye golf sahası

türkiye golf sahası

Aralarında otel, konaklama tesisi ve golf sahalarının olduğu toplam 86 turizm tahsisi için ilana çıkılmaya hazırlanılıyor

Türkiye'de çok satıyor! En ucuz Volkswagen Golf ne kadar? İşte 11 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Türkiye'de en çok satılan araçlardan biri olan Volkswagen Golf'un fiyatı merak edilmeye başlandı. Peki şu anda piyasadaki en ucuz Golf ne kadara satılıyor? İşte cevabı...

Karadeniz'de bulunan doğal gaz çalışmasında kritik adım! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti

Türkiye, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Fatih Sondaj Gemisi'nin Sakarya Gaz Sahası içindeki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük doğalgaz keşfi yaptı. Bulunan gazın karaya taşınmasına kullanılacak dev vanalardan ilki Filyos'a getirildi.

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

Volkswagen Golf R Türkiye'de! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Dünyanın en çok satan otomobil markası Volkswagen, Yeni Golf R modelini Türkiye'de satışa sunuldu. Peki modelin fiyat listesi ve özellikleri nasıl? İşte Volkswagen Golf R hakkında merak edilen herşey haberimizde... 

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

Türkiye günde 8 futbol sahası kadar tarım toprağı kaybediyor!

ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, son 10 yılda Türkiye'de her gün ortalama 8 futbol sahası büyüklüğünde tarım toprağı kaybedildiğini söyledi.

Samsun golf sahası inşaatında son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz Bölgesi inceleme gezisi kapsamında Samsun’a geldi. Kartal, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Karadeniz’in ilk golf sahasını gezdi.

Samsun golf sahası projesinde son durum ne?

Golf seçmeleri için Samsun'a gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçmeler sonrası Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte golf sahasında incelemelerde bulundu.

Karadeniz'in ilk golf sahası Samsun'da gün sayıyor!

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Batı Park'ta yapımı süren Türkiye'nin en büyük golf sahasının, dünyada dolgu üzerine kurulan ilk golf sahası olduğunu da söyledi.

Samsun Golf Sahası 19 Mayıs 2016'da hizmete açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı açıklamada, golf sahasının Karadeniz'de tek, Türkiye'de ise 9 delikli saha sınıfında en büyük olduğunu ve 19 Mayıs 2016 tarihinde hizmete açacaklarını belirtti.

Trabzon'a 9 çukurlu golf sahası inşa edilecek!

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu 9 çukurlu golf sahasının Mayıs'ta hizmete gireceğini söyleyerek, "Trabzon'a da 9 çukurdan oluşan golf sahası yapacağız" dedi.

Samsun'da golf sahası için geri sayım başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “Türkiye’nin sınıfında en büyük ve Karadeniz Bölgesi’nin tek golf sahasını yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Saha 370 dönüm arazi üzerinde kurulacak

türkiye golf sahası Haberi

türkiye golf sahası

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 11 sahayla Türkiye’de golfün başkenti olarak bilinen Antalya Belek ile İstanbul’dan sonra turizm pazarlarını geliştiren Bursa, Denizli Pamukkale ve Muğla’da golf tesisleri yapılması için ilk adımı...