13 / 05 / 2024

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu

Mauritius Dışişleri ve Ticaret Bakanı Arvin Boolell, Turizm, ekoturizm, tarım, bilgi ve iletişim teknolojileri, emlak ve yenilenebilir enerji sektörlerinde büyük potansiyel var.

MÜSİAD: Türkiye ekonomisi sadece döviz kuruna indirgenerek değerlendirilemez!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte MÜSİAD'ın o açıklaması...

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

Türkiye ve Rusya arasında inşaat alanındaki çalışmalar artırılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Türkiye ile Rusya arasında inşaat alanındaki işbirliğinin arttırılırsa ülkeler arasındaki ticaret hedefinin 100 milyar dolarlık ulaşabileceğini dile getirdi.

Orta Asyalı iş adamlarının Türkiye yatırımları yüzde 341 arttı!

Orta Asya'dan gelen iş adamları Türkiye'ye yatırım yapma yarışına girdi. Yılın ilk çeyreğinde Orta Asya ülkelerinden Türkiye'ye yatırım yapan firma sayısı yüzde 341 arttı.

Suriyeliler Türkiye'de inşaat şirketi kuruyor!

Türkiye’de ticari faaliyet gösteren Suriyeliler, Türk iş adamlarıyla ortaklık arıyor. Gayrimenkul, ithalat-ihracat, tarım, inşaat, gıda, tekstil, turizm, eğitim gibi alanlarda faaliyet gösteren Suriyeli işadamları Türkiye'de şirket kuruyor.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Azerbaycan'ın Türkiye'ye yatırımları 20 milyar dolara çıkacak!

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, Azerbaycanlı iş adamlarının Türkiye'de yatırım yaptığını, yatırım tutarının 20 milyar dolara çıkacağını açıkladı.

Türkiye ekonomisi için gayrimenkul kampanyaları şart!

Türkiye’ye adeta destek yağıyor.  Yabancı yatırımcılar, Türkiye’yi hedef alan ekonomik savaşa karşı ‘Türkiye’deki Yabancı İş Adamları Platformu kurdu. 

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kampanyalar başlatmalıyız!

Türkiye'deki Yabancı İş Adamları Platformu Sözcüsü Gassan Hitto, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne yatırım yap" gibi kampanyalar başlatmaları gerektiğini söyledi.

Suriyeli iş adamları Türkiye'de fabrika açıyor!

Suriyeli iş insanı Ahmet Elaci, Hatay'ın Yayladağı ilçesine 3,5 milyon liralık yatırımla yeni bir fabrika açtı. Elaci, Türkiye'deki yatırımlarına devam edeceklerini söyledi. 

Konut satışlarındaki rekor Türkiye ekonomisinin göstergesi!

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Konferans Salonunda düzenlenen "DEİK ve Dış Ticaretin Önemi" konulu konferansa katılan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Türkiye ekonomisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Türkiye, 15 Temmuz'da örnek bir demokrasi mücadelesi verdi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (ÇATIDER) Adil Baştanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin tam bir yıl önce demokrasi ve milli birliğini korumak için tarihe geçen bir tavır ortaya koyduğunu belirtti.

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu Haberi

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu

Mauritius Dışişleri ve Ticaret Bakanı Arvin Boolell, Türk iş adamlarının Mauritius'a yapacakları yatırımlarla Afrika kıtasının tümüne ortak olabileceklerini ve Türkiye'den ülkelerine yatırım gelmesini beklediklerini söyledi. 

     Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Mauritius Dışişleri Bakanı Arvin Boolell ve beraberindeki heyeti ağırladı. İki ülkenin yatırım ortamlarının değerlendirildiği toplantıda konuşan Bakan Boolell, ülkeler arasındaki fırsatları değerlendirmek için Türkiye ile ortaklık yapmak konusunda istekli olduklarını söyledi. 

     Mauritius'un da Türkiye gibi jeostratejik ve jepolitik olarak iyi konumda bir ülke olduğunu belirten Boolell, ''Mauritius, Afrika'dan Asya ve Avrupa'ya giden yola komuta ediyor. Türkiye, Maritius'a son derece ikna edici bir göz ve modelle bakıyor. Türkiye kabul edilmesi gereken bir güç ve şimdi de odağını Afrika'ya çevirdi. Çünkü Afrika hem şimdi hem de gelecek...