05 / 05 / 2024

türkiye kule vinç pazarı

türkiye kule vinç pazarı

Türkiye'de10 firmanın rekabet ettiği kule vinç pazarı Türkiye'de plazaların ve kulelerin çoğalmasıyla hareketlendi...

Çin’den Türkiye’ye vinç köprüsü!

Yıldırım Kule Vinç de 2022 senesinde distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli Dahan Teknoloji ve 80 iş ortağı ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Wish More Hotel'de bir araya geldi.

KPMG Türkiye, Levent İş Kule 3'e taşındı!

Cushman & Wakefield, KPMG Türkiye’nin İstanbul’daki yeni ofis projesi için ‘Kiracı Danışmanlığı’ ve ‘Proje Yönetimi’ hizmetlerini sundu.

Türkiye YHT ile donatılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Türkiye'yi Yüksek Hızlı Tren'lerle (YHT) donatmak için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. İstanbul'la Edirne arasını bir saate indirecek 'Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren' projesinde çalışmalar sürüyor.

ADV Kule Vinç Smart inşaat sektöründe yoğun ilgi gördü!

İTALYAN merkezli FM Gru kule vinçlerinin Türkiye, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinin distribütör firması olan ADV Kule Vinç, Komatek Fuarı'nda inşaat sektörünün profesyonelleriyle bir araya geldi.

1998 yılında Türkiye'nin en yüksek kulesi Beylikdüzü'nde yükseliyormuş!

1998 yılında Türkiye'nin en yüksek kulesi Beylikdüzü'nde yükseliyormuş. Tamamlandığında 236 metreye ulaşacak olan kule, dünyanın 10'uncu en yüksek kulesi olacakmış ve 30 milyon dolara mal olacakmış.

İnşaatlardaki kule vinçlerin aylık kirası 10 bin TL!

Türkiye'de son yıllarda inşaat sektörünün kaydettiği hızlı gelişme sonrasında, yüksek binaların yerini gökdelenler almaya başladı. İnşaat alanında yaşanan bu değişim, "kule vinç" kavramını daha önemli hale getirdi.

Türkiye'nin ilk Atatürk anıtı perişan halde!

Türkiye'nin ilk Atatürk anıtı, çevresini saran inşaatların kıskacında kentten koparılmış ve bakımsızlıktan perişan halde. Sarayburnu'ndaki Atatürk Anıtı, çevresini kuşatan sac bariyerlerin ve vinçlerin gölgesinde, kaderine terk edildi.

Kule vinç inşaat maliyetlerini yüzde 40 düşürüyor!

İtalyan FM Grubu'nun distribütörü ADV Kule Vinç Genel Müdürü Betül Bıyık, Avrupa'da durgunluk yaşanırken, Türkiye'de kaydedilen bu gelişmede kule vinçlerin büyük bir etkisi olduğunu söyledi.

Ehsaan Fareed Abduljawad Türkiye’de holding kurdu!

Geçtiğimiz yıl haziran ayında Ağaoğlu’nun Maslak 1453 projesinden 200 milyon dolara iki kule satın alan Suudi Arabistanlı işadamı Ehsaan Fareed Abduljawad, şimdi de Türkiye’de holding kurdu...

Türkiye'de artan plazalar kule vinç pazarını hareketlendirdi!

Türkiye'de10 firmanın rekabet ettiği kule vinç pazarı Türkiye'de plazaların ve kulelerin çoğalmasıyla hareketlendi...

Türkiye'nin ilk kule tipi enerji santrali Mersin'e kuruldu!

Greenway Mersin Santrali, Türkiye'nin kule tipi ilk enerji santrali olarak Mersin'de 100 dönüm araziye kuruldu...

Bemtaş, Türkiye’nin en büyük vinç parkını kurmaya hazırlanıyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçmeye başlaması ile artan talep karşısında yıllık hedefini ikiye katlayan Bemtaş, Türkiye’nin en büyük vinç parkını kurmaya hazırlanıyor

Metropol Kule'nin Türkiye ve dünya lansmanı 6 Aralık'ta!

Ataşehir Metropol İstanbul'un içerisinde yer alan Avrupa'nın en yüksek binası Metropol Kule'nin Türkiye ve dünya lansmanı 6 Aralık 2012 tarihinde yapılacak. Metropol Kule 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

türkiye kule vinç pazarı Haberi

türkiye kule vinç pazarı
2009 krizinden etkilenen kule vinç pazarı, Türkiye'de plaza ve kule sayısının artmasıyla hareketlenmeye başladı. Türkiye'de 10 kule vinç firması rekabet ediyor. 2012 yılını 10 milyon euro ciro ile kapatan İtalyan FM Gru'nun Türkiye dağıtımcısı ADV Kule Vinç'in Pazarlama Müdürü Işıl Bıyık, yüzde 15 büyüme planladıklarını...