05 / 05 / 2024

Türkiye markaları

Türkiye markaları

Dünyada yangın sürerken ekonomik ve siyasi istikrar arayan dev şirketler peşi sıra ' Türkiye'ye yatırım ' kararı alıyor. Yılın 10 ayında 20 milyar dolarlık yatırım açıklandı...

Türkiye'de Nisan 2024'te satılan sıfır kilometre en ucuz otomobiller...

Nisan 2024'te Türkiye'nin en uygun fiyatlı otomobilleri belirlendi. Bu kapsamda yer alan markalar, en uygun fiyatlar ile sıfır kilometre araçlarını alıcılarına sunduğunu duyurdu. Türkiye’nin en ucuz sıfır otomobili ise o marka ön planda yer alıyor.

Türkiye'de satılan en pahalı 10 otomobil markası!

Türkiye otomobil pazarında yer alan fiyatlar yükselmeyi sürdürürken 2024'te ise ülkemizde satılan en pahalı 10 otomobil markaları hangileridir? Buna göre, dünyanın dört bir yanındaki lüks otomobil üreticileri, sınırları zorlayan tasarım ve performanslar ile yeni bir rekabet seviyesine kadar ulaştı.

ODMD açıkladı! Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının sırası değişti! 

Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının belli olduğu duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklamada toplam satışlarda 13 bin 560 ile Fiat ilk sırayı almış oldu. Fiat'ı 12 bin 903 satış ile Renault, 7 bin 730 satış ile de Citroen izledi.

Türkiye'de fiyatı 1 milyon TL'den daha ucuz olan 8 otomobil! Yeni araç alacaklar dikkat! 

Otomobil markaları 2024 yılına ilişkin fiyat listelerini her ay güncellerken, yeni araç alacaklar fiyatları merakla araştırıyor. İşte Türkiye'de fiyatı 1 milyon TL'den daha ucuz olan 8 otomobil...

Türkiye, bu endüstride dünyada 6’ncı, AB’de 3’ncü!

TİM ve İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye’nin moda endüstrisinde dünyada 6’ncı Avrupa Birliği’nde 3’ncü olduğunu söyledi. Gültepe, "Moda markalarımızın 100'den fazla ülkede 2 bini aşkın mağazası bulunuyor" diye konuştu.

Türkiye'nin en çok satan 20 SUV modeli belli oldu! İşte en çok tercih edilen otomobil markaları...

Otomobiller içerisinde en çok tercih edilenler SUV otomobiller oldu.  SUV otomobiller, 292 bin 843 adet satış rakamıyla yüzde 49,8 seviyesine ulaştı. Peki Türkiye'nin en çok satan SUV modelleri hangileri? En çok tercih edilen otomobil markaları hangisi? 

Herkes bekliyordu! Çinli Voyah Türkiye'ye Free ile geldi: Fiyatı ve özellikleri olay oldu

Son dönemde dünya genelinde otomotiv sektöründe Çinli markaların etkisi günden güne artmaya devam ediyor. Son olarak Çinli elektrikli otomobil markası Voyah, Free modelini Türkiye'de satışa çıkardı. İşte detaylar...

Mahindra Türkiye’de satışa sunuluyor! İşte fiyatı ve özellikleri

Boyutu ve teknik özellikleri ile popülerleşen Hindistan’ın en önemli otomobil markalarından biri olan Mahindra KUV100 NXT, Türkiye'de satışa sunulacak. Avrupa'nın ardından Asya otomobil üreticileri de Hindistan’ın en popülerlerinden olan Mahindra ile Türkiye pazarında yer edinmeye çalışacak.

Güney Kore’den Türkiye’ye uzanan bir mühendislik harikası! Kia Ceed’in haziran ayı fiyatı açıklandı!

Güney Kore otomobil üreticisi Kia, Türkiye’de yoğun ilgi görürken, Türk vatandaşlarının da en çok tercih ettiği otomobil markaları arasında yer alıyor. Kia, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda tüm modellerinin haziran ayı fiyatını güncellediğini paylaştı.

Türkiye'nin en değerli markaları tek tek listelendi! Zirve, 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu. Bu kapsamda Zirve 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de oldu. İşte detaylar...

Ve otomobil piyasasında tüm dengeleri değiştirecek o tarih belli oldu; 280 bin TL'lik otomobil Türkiye'de

Yükselen otomobil fiyatlarının ardından dev markalar ard arda hamleler yaparak uygun modelli otomobiller için harekete geçti. Uzun bir süredir merakla beklenen ve 280 bin TL civarında bir fiyata satılacağı bilinen model sonunda Türkiye’ye geldi. İşte detaylar...

Ayakkabı ihracatında rekor! Global markalar Türkiye’de üretime geçiyor!

Ayakkabıda ihracat miktarı geçen yıla göre yüzde 20 artış gösterdi. Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten, sektörün 70 ülkeye ihracat yaptığını bildirdi.

Türkiye’de 2022 yılında en çok hangi otomobiller satıldı? İşte o liste...

Türkiye'de 2022 senesinin en çok satan otomobil markaları ve modelleri belli oldu. Peki zirvede hangi araç yer aldı? İşte Türkiye'de geride bıraktığımız yıl en çok satan otomobillerin listesi...

Türkiye markaları Haberi

Türkiye markaları

ABD'li General Electric (GE) Türkiye'de 3 yıl içinde 900 milyon dolarlık yatırım sözü verdi. GE CEO'su Jeffrey Immelt "Bu yatırımla 2 milyar dolarlık iş hacmi ve 200 yeni istihdam tahmin ediyoruz" dedi Metro Group, Microsoft gibi on larca şirkete bu yıl yenileri eklen di. Türkiye'de Bosch, Siemens, Gaggenau ve Profilo markala rıyla faaliyette bulunan Alman ya merkezli BSH, 2015'e kadar 300 milyon euro yatırım yaparak Türkiye'yi şirke tin bölgesel üssü hali da, Doğu Avrupa, AIRBUS ÇORLU'DAN HAVALANABİLİR Dünyanın en büyük uçak üreticilerinden olan Airbus, Çorlu'da Avrupa Serbest Bölgesi'nde 10 bin metrekarelik bir arsa aldı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, şirket yöneticilerine "Burada uçak yapalım" çağrısı yapmıştı. 

uçuncu mer kezini Türki ye'de açtı. 


Hintli Tech I TÜRK BANKALARI KÖRFEZ SERMAYESİNİN RADARINDA GLOBAL piyasalardaki...