30 / 04 / 2024

türkiye metro market sayısı

türkiye metro market sayısı

Kubilay Özerkan, bu yıl açılan 2 mağazayla birlikte Türkiye'de toplam 31 mağazaya ulaştıklarını belirterek, "2015 yılında gerek turizmin yoğun olduğu büyük şehirlerde gerekse Anadolu şehirlerinde mağaza açma planlarımız var" dedi.

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Türkiye Finans, gıda fiyatlarının sürekli artması nedeniyle alışveriş yapacak müşterilerine sevindirici bir haber vererek market harcamalarına yönelik bir kampanya hazırladığını paylaştı. Bu kapsamda, kampanya şartlarına uyan Happy Kart müşterilerinin tam 300 TL kazanacağı öğrenildi.

Türkiye'de 7 yıl içinde orta vadede en az 20 bin market açılabilir!

Organize gıda perakende sektörüne yönelik hazırlanan "Ortakakıl Konferansları 2023" kapsamında açıklanan Ortakalan Perakende Raporu'na göre, Türkiye'de orta vadede en az 20 bin market açılması bekleniyor.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Bayraktar açıkladı: Et ve süt fiyatlarına zam gelebilir!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unda artış, 9'unda ise düşüşlerin olduğunu söyledi ve et ve süt fiyatlarında artışların görülebileceğini belirtti.

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

Metro Market’te Ayçiçek yağı indirimi! İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi

Metro market aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Tüm temel gıda maddelerinin yer aldığı aktüel ürünler kataloğu 10 Kasım 2022 tarihinden 30 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli olacak. İndirimli ürünler arasında en çok dikkat çeken sıvıyağ oldu. İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Türkiye bu alanda birinci oldu! Her 10 kişiden 4’ü…

We Are Social ve Kepios’un gerçekleştirdiği araştırma kapsamında, Türkiye’nin 230 ülke arasında online market alışverişinde dünya birincisi olduğu belirlendi.

Metro Market indirimli kataloğunu yayımladı! 5 kg ayçiçek yağı 148 TL'ye düştü! 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mertro Market'in 29 Eylül 12 Ekim tarihleri arsı geçerli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Kataloğda 5 kg ayçiçek yağı 148,90 TL'ye satışa sunuldu. İşte Metro Market aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Markete koşun! Türkiye'de bir market ürünlerin fiyatını 2 ay sabitledi

Türkiye'de enflasyonun hızla artmasının ardından marketler de harekete geçti. Bir markette gıda ürünlerinin fiyatlarının 2 ay boyunca sabitlendiği duyuruldu.

Ayçiçekte heyecanlandıran indirim! Tüm dünya bundan etkilendi! Peki Türkiye’de Ayçiçeğe ne zaman indirim gelecek

Bitkisel yağ fiyatları ise son 10 ayın en düşük seviyesini gördü. Bu fiyatlar birçok ülkede gözlenirken bu düşüş Türkiye'de hiçbir şekilde market raflarına ve pazarlara yansımadı. İşte detaylar…

Türkiye'deki ev kiraları pahalılık konusunda ilk sırada!

Türkiye’de bu sene pahalılık konusunda ulaşım, otomotiv, kira, akaryakıt, kıyafet, market ve ekmek fiyatları ilk sırada yer alıyor.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu Türkiye'nin en hızlısı olacak!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı 120 kilometrelik hızıyla yolculuk süresini 30 dakikaya indirmiş olacak. Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu Proje Müdürü Murat Cebeci konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, hattın Türkiye'nin 'en hızlısı' olacağını belirtti.

Türkiye'nin ilk yüzde 100 yerli metro projesine start verildi!

Türkiye'nin ilk yüzde 100 yerli metro projesine start veriliyor. Yerli metro, gelecek yıl Türkiye’de kullanılacak ve ihraç edilecek.

Türkiye’deki metro projelerinde son durum ne?

Son zamanlarda yaşanan göçüklerle gündeme gelen İstanbul metrosunun ardından gözler ülkenin dört bir yanında süren metro projelerine çevrildi. Peki Türkiye’deki metro projelerinde son durum ne?

türkiye metro market sayısı Haberi

türkiye metro market sayısı


Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, bu yıl açılan 2 mağazayla birlikte Türkiye'de toplam 31 mağazaya ulaştıklarını belirterek, "2015 yılında gerek turizmin yoğun olduğu büyük şehirlerde gerekse Anadolu şehirlerinde mağaza açma planlarımız var" dedi. 


2014 yılında açılan iki mağazayla birlikte Türkiye'de toplam 31 mağazaya ulaştıklarını ifade eden Özerkan, "2015 yılında gerek turizmin yoğun olduğu büyük şehirlerde gerekse Anadolu şehirlerinde mağaza açma planlarımız var. İnşaat ve izin süreçlerinden dolayı rakam vermek çok doğru olmaz, fakat ufak ve orta ölçekli mağazalarımızı açmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 


31 mağazada 50 binin üzerinde gıda ve gıda dışı ürünün satışa sunulduğunu belirten Özerkan, müşterilerinin büyük kısmının otel, restoran, işletme mutfakları ve bakkallar olduğunu söyledi. 


İyi geçen bir turizm yılından pozitif etkilendiklerini kaydeden Özerkan, "Bu anlamda 2014'ü...