18 / 05 / 2024

türkiye ofisleri

türkiye ofisleri

Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Koray Malhan "Türkiye'de sürekli yeni işler, yeni ofisler yapıldığı için birçok Avrupa-Amerika şehrine göre daha iyi ofisleri Türkiye'de görüyoruz." dedi...

RE/MAX Türkiye'nin en başarılı ofisleri ve çalışanları ödüllendirildi!

RE/MAX Türkiye, başarılı gayrimenkul danışmanlarını ve broker’larını ödüllendirmek için ödül gecesi düzenledi. Gecede, birçok farklı kategoride en başarılı ofislere ve çalışanlara ödül verildi.

Yabancıların Türkiye’den ev alması kolaylaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılacak çalışma kapsamında yabancıların ve yurtdışında yaşayan Türklerin, Türkiye’den mülk edinmesini kolaylaştırılacak. Bu kapsamda, yurtdışı tanıtım ve satış ofisleri kurulacak.

Emlak İstasyonu Türkiye genelinde franchise ofislerle buluşuyor!

Türkiye genelinde yeni franchise ofisleri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

Emlak İstasyonu, Türkiye genelinde franchise ofislerle buluşacak!

Türkiye genelinde yeni franchise ofisleri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

Coldwell Banker Türkiye Renk Ofisi Ankara Çayyolu'nda açıldı!

Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanları ile maviye boyandı. Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Realty World Türkiye Kupası Ödül Töreni gerçekleşti!

Gayrimenkul sektörünün prestijli markası Realty World Türkiye’nin 2014 yılında başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi.

Deerns’in Türkiye ofisi açıldı!

Hollanda, Belçika, Brezilya, Fransa, Almanya, İtalya, Rusya, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve de Amerika’da ofisleri bulunan DEERNS, küresel büyüme stratejisi doğrultusunda Türkiye ofisini açtı.

Ay Yapı Türkiye satış danışmanı arıyor!

Konut sektörünün önde gelen firmalarına profesyonel satış ofisleri bünyesinde hizmet veren Ay Yapı Türkiye, kurumsal, ilkeli bir çalışma ortamında, satış danışmanı olarak görev yapacak çalışma arkadaşları arıyor...

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi!

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi. Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yüksek eğitim standardı ve farklı bakış açısıyla yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor.

Hilti Türkiye sıra dışı yeni ofisine taşındı!

KABA inşaat, ince işler, mekanik, elektrik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan Hilti Türkiye, yeni taşındığı açık ofisinin konseptiyle tüm dünyadaki Hilti ofisleri arasında bir ilke imza attı...

Hilti Türkiye yeni nesil ofisine taşındı!

Hilti Türkiye, yeni taşındığı açık ofisinin konseptiyle tüm dünyadaki Hilti ofisleri arasında bir ilke imza attı. Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri seçilen Hilti Türkiye, dinamik, şeffaf ve inovatif yeni nesil ofisine taşındı.

Abdulhakim Coşkun: Teknoloji Transfer Ofisleri Türkiye'nin çehresini değiştirecek!

Erciyes Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Coşkun, Teknoloji Transfer Ofisleri'nin Türkiye'nin çehresini değiştireceğini, yaptığı çalışmalarla ülkeyi dışa bağımlılıktan kurtarmayı hedeflediğini söyledi...

ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, bayi ağına eklediği yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı.

türkiye ofisleri Haberi

türkiye ofisleri
Türkiye'de yer alan ofislerin Avrupa ve Amerika'da yer alan ofislerden daha modern bir yapıda olduğunu söyleyen Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Koray Malhan, "Türkiye'de genç nüfus ve  gelişen ekonominin varlığı elbette modern ofislerin varlığım ve büyümesini de daha hızlandınyor. Aslına bakarsak Türkiye'de sürekli yeni işler, yeni ofisler yapıldığı için birçok Avrupa-Amerika şehrine göre daha iyi ofisleri Türkiye'de görüyoruz. Türk yöneticiler çok daha fazla kriz gördüğü için ofis projelerinde gelişen ekonomiyle paralel Dünyanın en ileri projelerini Türkler gerçekleştiriyor" dedi.
158 MİLYON TL CİRO
Koleksiyon olarak son 2 yüda çok önemli ofis projeleri yaptıklarım dile getiren Koray Malhan, "İŞGYO, Anadolu Grubu, sahibinden, com, yemeksepeti.com, Toyota Türkiye, Euro Sigorta gibi Türkiye'de önemli projelere imza attık. Yurt dışında ise Philips, BITC ve EFG Hermes...