14 / 05 / 2024

Türkiye otelleri kalite

Türkiye otelleri kalite

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Bauhaus, Türkiye'de 25. yılını kutluyor!

Müşterilerine sağladığı kalite ve uygun fiyat fırsatıyla Türkiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Bauhaus, ilk şubesini 1996'da İstanbul'un Kozyatağı ilçesinde hizmete sunmuştu. Bauhaus, Türkiye'de 25. yılını kutluyor...

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Türkiye Hazır Beton Birliği bir ilke imza attı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, Beton Sürdürülebilirlik Konseyi “Sistem Operatörü”; Kalite Güvence Sistemi (KGS) de Beton Sürdürülebilirlik Konseyi “Belgelendirme Kuruluşu” olarak atandı

Türkiye İMSAD Kentsel Tasarım Kalite Ödülü Gaziemir'in!

Türkiye İMSAD “Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü”nü Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi ile projenin mimarları Büşra Al, İlker İğdeli ve Berrin Özdemir ile İzmir Büyükşehir Belediyesi kazandı.

Hilton Curio'yu Türkiye'ye getiriyor!

Türkiye'de çatısı altında Conrad, DoubleTree gibi otelleri barındıran dünya turizm devi Hilton Worldwide, yeni bir markasını daha Türkiye'ye getiriyor.

Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

Dubaili Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Körfez Bölgesi'nin en hızlı büyüyen otel şirketlerinden olan Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

İran otel dekorasyonu konusunda Türkiye'yi örnek alıyor!

Dünyanın en çok ilgi çeken 10 destinasyonundan birisi olarak gösterilen İran, otel dekorasyonu ve ekipmanları konusunda Türkiye’deki otelleri örnek alıyor.

2000 yılında Türkiye'nin beş yıldızlı otelleri ödül üstüne ödül alıyormuş!

2000 yılında ABD'nin seyahat dergilerinden Conde Nast Traveller, Türkiye'nin üç otelini altın listeye almış. Çırağan Palace, Swissotel ve Four Seasons ''Dünyada kalınacak en güzel yerler'' arasında sayılmış.

RE/MAX Türkiye'nin ilk akıllı gayrimenkul ofisini Ataşehir'de açtı!

Gayrimenkul sektöründeki başarılarıyla tanınan RE/MAX, Türkiye’debüyümeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk “akıllı” gayrimenkul ofisinin Ataşehir’de hizmete açılmasıyla gayrimenkul sektöründe kalite yarışı başladı.

Türkiye'nin otelleri en kaliteli oteller arasında!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

Türkiye otelleri kalite Haberi

Türkiye otelleri kalite

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Dolayısıyla ben burada Yunanistan'ın fiyat kırmasıyla kendilerinin kaybedeceğini düşünüyorum. Onların zaten otelleri bizim 3 yıldızlı otellerimiz ayarında. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.


Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu tarafından düzenlenen “Geleneksel Sezona Merhaba" gecesine katıldı.

Avrupa'da yaşanan kriz nedeniyle Yunanistan'ın turizm fiyatlarında indirime gittiğini söyleyen gazetecilerin soruları üzerine Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Dolayısıyla ben burada Yunanistan'ın fiyat kırmasıyla kendilerinin kaybedeceğini düşünüyorum. Onların zaten otelleri bizim 3 yıldızlı otellerimiz ayarında. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında zaten. Yenileme bakımından da en iyi oteller biz de. Yani tabiri caizse ben bunları...