23 / 07 / 2024

türkiye sahil online izleme

türkiye sahil online izleme

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 1 milyon 670 bin lira maliyeti olan ‘Türkiye Kıyılarında Yüzme Suyu Profillerinin Belirlenmesi Projesi’yle plajların profilini çıkarıyor. Bu kapsamda plajlar ve izleme noktaları haritada gösterilecek.

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

Türkiye bu alanda birinci oldu! Her 10 kişiden 4’ü…

We Are Social ve Kepios’un gerçekleştirdiği araştırma kapsamında, Türkiye’nin 230 ülke arasında online market alışverişinde dünya birincisi olduğu belirlendi.

Bir devir kapandı! Online alışverişin dev ismi Türkiye'den çekiliyor

ABD'nin dev firması eBay'e bağlı Türkiye'nin online dev platformu GittiGidiyor kapanıyor.

SaleFish'den Türkiye pazarı için önemli ortaklık!

Kanadalı Merkezli uluslararası online gayrimenkul satış platformu SaleFish, Türkiye, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri temsilciliği GMK Group ve Plus Group'a verme kararı aldı. 

ZeroBuild Türkiye 2021 için geri sayım başladı!

Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Türkiye’21 etkinliği 22 Eylül- 26 Eylül tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nda deprem gerçeği konuşulacak! 

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 38. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Değişmeyen Gündem: Deprem Gerçeği’ başlığı altında online olarak 17 Kasım'da gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 36. Gündem Buluşmaları 7 Ekim'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 36. Gündem Buluşmaları toplantısını “Pandeminin Gölgesinde 2021: Değişen Para Dinamiğinde Talep Nasıl Şekillenecek?” başlığıyla 7 Ekim 16:00'da online şekilde gerçekleştirecek. 

Türkiye'nin çimentocuları yurt dışı yatırımı için hazır!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) ve DÜNYA Gazetesi tarafından organize edilen “Türkiye Ekonomisini İnşa Edenler” temalı Anadolu Buluşmaları’nın online panel serisinin ilki Erzurum ile yapıldı.

Türkiye’ye gelemeyen yabancılar 'online' ev alıyor!

Normalleşme döneminin ardından dijitalleşme hızlandı. Türkiye’ye gelemeyen yabancılar da konut alımında online satış dönemine geçti. İnteraktif 3D satış platformu CuEngine, Turkey Co-CEO’su Adil Yaman, "Yabancıya konut satışında rekor Çin’de" dedi.

Türkiye'den konut almak için Çinliler'den büyük talep!

Normalleşme süreciyle dijitalleşme büyük önem kazandı. Türkiye’ye gelemeyen yabancılar da konut alımında online satışlara başladı. Yabancıya konut satışında ise rekor Çin’den geldi.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Türkiye İMSAD Buluşmaları'nın 34'üncüsü gerçekleşti!

Türkiye İMSAD’ın geleneksel hale gelen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 34’üncüsü düzenlendi. Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘Pandemi Sonrası Normalleşme Senaryoları’ başlığı altında düzenlenen online toplantıda katılımcılara seslendi.

Türkiye’nin ilk Online Emlak Akademisi kuruldu!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek 2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini düzenlemesinin ardından 8 yıl sonra 2020 Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademisi'ni kurdu.

türkiye sahil online izleme Haberi

türkiye sahil online izleme

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın projesiyle Türkiye’de bulunan 1.186 yüzme suyu alanıyla yakınında bulunan su havzasına etki edebilecek potansiyel kirlilik kaynakları ve riskleri belirleniyor. Buna göre tedbir programı oluşturulacak. 


HARİTADAN GÖRÜLEBİLECEK 


Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Ecel “Proje ile yüzme suyu alanının içinde bulunduğu su kütlesinin tipolojik özellikleri tespit edilecek. Kirliliğin önlenmesi için veri toplanacak. Gerekiyorsa yüzme suyu izleme noktaları revize edilecek. Plajlar ve izleme noktaları haritada gösterilecek. Halkın bilgilendirilmesi sağlanacak. Vatandaş internetten plajların temiz mi kirli mi olduğunu görebilecek” dedi. 


MAVİ BAYRAKTA ÜÇÜNCÜYÜZ


Yüzme suyu kalitesinin iyi olduğunun bir göstergesinin de Mavi Bayrak olduğunu belirten Ecel “Bayrak Sayısı açısından İspanya ve Yunanistan’ın hemen ardından ülkemiz plajlarda 3. sıradadır” diye konuştu.


Akşam...