24 / 07 / 2024

Türkiye sp

Türkiye sp

Türkiye'nin stratejik piyasa olduğunun altı çizildi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'ten, BBVA'nın Garanti Bankası’ndaki hisse alımının, Türkiye'nin stratejik bir piyasa olduğunun altını çizdiğini bildirildi.

SP Türkiye'nin kredi notunu değiştirmeyecek mi?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors Türkiye'nin kredi notunu açıklayacak. Ülkenin notunun değiştirilmemesi bekleniyor.

SP Türkiye'nin kredi görünümünü yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Türkiye'nin kredi görünümünü "negatif"ten "durağan"a yükseltti, "BB" seviyesindeki kredi notunu teyit etti.

SP: Türkiye'nin reytingi 3'te 2 olasılıkla düşmeyecek!

Standard & Poor’s’un yeni Türkiye Analisti Elliot Hentov, “Negatif görünüme sahip olan reytinglerde genellikle reyting görünümü ya 'durağan'a yükseltilir ya da reyting düşürülür. Biz de 2015 yılında bir noktada bu yönde bir karar vereceğiz” dedi.

SP'den flaş Türkiye notu kararı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Türkiye'nin kredi notuyla ilgili açıklamasını yaptı. S&P Türkiye'nin BB+ olan notunu korudu. S&P Türkiye'nin kredi görünümünü de 'negatif'te korudu.

SP Türkiye raporunu yarın açıklayacak!

Kredi derecelendirme kuruluşu S P cuma günü yapacağı değerlendirme öncesi Türkiye'nin kredi notunda herhangi bir değişiklik beklemeyen ekonomistler, negatif olan kredi notu görünümünün durağana çevrilebileceğini dile getiriyor.

Türkiye'de yaşayanlar en çok gayrimenkul yatırımı yapmayı planlıyor!

Türkiye'nin en büyük izinli veritabanına sahip online araştırma şirketi DORinsight, finansal yatırımlar ile ilgili gerçekleştirdiği araştırmada ilgi çekici sonuçlara ulaştı. Sp nuçlara göre;Türkiye'de en çok gayrimenkul yatırım planlanıyor...

Türkiye'deki müteahhit sayısı Avrupa'dan fazla

Türkiye'de 300 bin müteahhit bulunduğu ve bunun 500'lere indirilmesi gerektiği belirtiliyor

Türkiye Finans konut kredisinde kâr oranını aşağı çekti

Türkiye Finans, konut, işyeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kâr oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Türkiye sp Haberi

Türkiye sp

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in internet sitesinde yer alan açıklamada, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria’nın (BBVA) Garanti Bankası’ndaki hisse oranını artırma konusunda anlaşmaya varmasının bankanın uluslararası ağını genişletmesi konusunda fırsat yarattığı vurgulandı. 


"BBVA, Garanti Bankası'ndaki hisse alımı ile gelişmekte olan piyasalardaki varlığını artırdı" denilen açıklamada, satın alıma ilişkin olarak “Türkiye’nin stratejik bir piyasa olduğunun altını çiziyor” ifadesi kullanıldı.


Açıklamada, BBVA’nın Garanti Bankası’ndaki hisse payını artırmasının reyting yansıması üzerinde doğrudan etkili olmayacağı dile getirilerek, BBVA’nın gelişmekte olan piyasalardaki varlığı arttıkça, bunun az da olsa kredi profilleri üzerinde etkisini gösterebileceğinin altı çizildi.


Garanti Bankası’nın BBVA’nın varlıkları içerisinde bu yılın üçüncü çeyreği itibariye yüzde 10’luk bir paya sahip olmasına rağmen, faaliyet gelirlerinde yüzde 15 gibi dikkate değer bir paya sahip olduğuna işaret edilen açıklamada, BBVA'nın...