30 / 04 / 2024

türkiye yatırımcı

türkiye yatırımcı

Dünyanın en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri olan ve Türkiye’de de pek çok alışveriş merkezi (AVM) yatırımı bulunan Hollandalı Multi Corporation’nin kurucu başkanı Hans Van Veggel, Türkiye’deki yatırımları inceliyor...

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

Borsada dengeler şaştı! Yabancı yatırımcının faturası küçük yatırımcıya kesildi! 

Yabancı yatırımcıların borsaya gelmesi ile borsada dengeler şaştı. 4 yıl öncesine kadar yabancı giderken yükselen borsa, şimdi yabancı gelince düşmeye başladı. Yabancı yatırımcının faturası ise küçük yatırımcıya kesildi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar yükselecek mi? sorusu en çok merak edilirken, net yanıt geldi. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar acil bakın!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kuru için, uzman isimden uyarı geldi.  Dolar ne kadar olacak sorusu yanıt buldu. Yatırımcılar acil bakın!

Ekonomi Uzmanı Nejat Özonay'dan Türk yatırımcılara uyarı!

Yatırımcıların gözünden borsanın değerlendirilmesi: Nejat Özonay'ın dikkat çeken tweetleri... İşte ayrıntılar...

Türk yatırımcıları 128 ülkede varlığını sürdürüyor!

Yurt Dışı Yatırım Anketi verilerine göre, Türk yatırımcılar 2022 yılı sonu itibarıyla 128 ülkede faaliyetlerine devam ediyor.

Dolar aldı başını gidiyor! Seçim sonrası yatırımcı panikledi

 28 mayıs seçimlerinin bitmesinin ardından dolar da meydana gelen hareketlenme yatırımcının kafasını karıştırdı. Yatırımcılar dolar hususunda ne yapacaklarını şaşırdılar. Doların son durumu ile alakalı son dakika bilgileri haberimizde. İşte ayrıntılar.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Altın, dolar ve euro piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları endişelendirirken açıklama Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile yapıldı. Küçük yatırımcının bi hayli kararsız olduğu dönemlerde doğru yatırımı açıkladı.

türkiye yatırımcı Haberi

türkiye yatırımcı

Veggel’in vergi kaçırdığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada Wassenaar’daki evine ve Gouda, Amsterdam ile Curaçao’daki ofislerine de baskın düzenlendi. Hollandalı gayrimenkul devini zora sokan savcılık soruşturması, danışmanlık ve denetim şirketi Ernst & Young’a kadar uzandı. Ernst & Young’a düzenlenen baskın, Hans van Veggel’le ilgili uluslararası vergi kaçakçılığı iddiaları üzerine gerçekleşmiş olsa da danışmanlık ve denetim firmasının bu gelişmeden dolayı itibar kaybetmesinden endişe ediliyor. Veggel’in şirkete gelebilecek zarar ve itibar kaybını minumuma indirmek için istifa kararı aldığı söyleniyor.


FORUM AVM’LER


Türkiye’de Forum markalı AVM yatırımları yapan Hollandalı Multi, bu alanda Türkiye’de atağa geçmiş ilk yabancı yatırımcılardan. Veggel’in Türkiye’ye özel bir ilgisi olduğu biliniyor. Hans van Veggel, Bodrum’da 150 milyon Euro’luk bir yatırımla golf oteli açmayı planladığını da duyurmuştu.


BLACKSTONE SATIN ALDI


Amerikalı özel yatırım fonu Blackstone’un,...