06 / 05 / 2024

Türkiyede çatı kalitesi

Türkiyede çatı kalitesi

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) inşaat sektörü ve akademik açıdan bir ilke imza atarak hazırladığı ‘Çatı Kaplama Malzemeleri Uygulama Detayları Klavuzu ’ kitabının genişletilmiş ikinci baskısını yayımladı.

Malatya Pütürge İlçe Terminali'nin temeli atıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Esenler Belediyesi tarafından inşa edilecek Pütürge İlçe Terminali'nin temeli törenle atıldı. 

Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katıldığı törenle Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda tesis açıldı...

Gediz'de 4. Etap TOKİ Konutları'nın temeli törenle atıldı!

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile yaptırılacak olan 4. Etap TOKİ Konutlarının temeli törenle atıldı.

İzmit'teki tıbbi atık alanı betonla kapladı!

İzmit Belediyesi Kocaeli Üniversitesi’nde bulunan tıbbi atık alanını betonla kapladı. 144 metrekarelik alan için 17 metreküp hazır beton kullanılanıldı.

AÜ'de UEFA onaylı atletizm pisti'nin temeli törenle atıldı!

Ankara Üniversitesi’nde 30 yıldır hayali kurulan UEFA onaylı atletizm pisti ve futbol kompleksinin temeli törenle atıldı.

İzmir Menemen tıbbi atık sterilizasyon tesisi yerine karşı çıkıldı!

Büyükşehir'in Menemen'de tıbbi atık sterilizasyon tesisi için belirlediği yere karşı çıkan Hakkı Durmaz "Daha önce buraya kurulan tesis, zaman içinde hayalet işletmeye dönüşmüştü" diye uyarıda bulundu

Nizip Enes Bin Malik Cami’nin temeli törenle atıldı!

Gaziantep’in Nizip ilçesinde yapılacak olan Enes Bin Malik Cami’nin temeli hayırseverler ve protokol heyetinin katıldığı törenle atıldı.

Tekirdağ Kapaklı'da İlkokul temeli törenle atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Kapaklı’ya yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi.

Manisa Saruhanlı'da cami temeli törenle atıldı!

Manisa’nın Saruhanlı İlçesine bağlı Tirkeş Mahallesinde, 75 bin lira tutarındaki temel maliyeti Saruhanlı Belediyesi tarafından karşılanan caminin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli törenle atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı bir törenle atıldı. Projede ilk harç döküldü.

Muş İl Halk Kütüphanesi hizmet binasının temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ödeneği karşılanan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından ihalesi yapılan muş İl Halk Kütüphanesi hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kahramanmaraş Türkoğlu MYO'nun temeli atıldı!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde meslek yüksek okulu hizmet binasının temeli törenle atıldı.Kaymakam Serdar Kartal, törende yaptığı konuşmasında, “250 iş günü içerisinde meslek yüksek okulumuzu bitirip üniversitemize teslim edeceğiz" dedi.

Türkiye’nin ilk dini eğitim kompleksinin temelleri Bursa'da atıldı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesine bağlı Doğanköy mahallesinde yapılan Türkiye’nin ilk Dini Eğitim Külliyesi’nde yer alan caminin temeli törenle atıldı. 4 minareli cami, 5 bin kişi kapasiteli.

Türkiyede çatı kalitesi Haberi

Türkiyede çatı kalitesi

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) inşaat sektörü ve akademik açıdan bir ilke imza atarak hazırladığı ‘Çatı Kaplama Malzemeleri Uygulama Detayları Klavuzu ’ kitabının genişletilmiş ikinci baskısını yayımladı. ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, Türkiye’de standartlardan uzak milyonlarca çatının hayati ve maddi kayıplara yol açtığını belirterek, “ÇATIDER (Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği) olarak, sektörümüzdeki standartları en yüksek seviyeye ulaştırmayı önceliklerimiz arasında görüyoruz. Konut, ticari ve endüstriyel yapılarda kullanılan günümüze ait tüm çatı kaplama malzemelerinin uygulama detaylarının anlatıldığı kılavuz, mimarlar, proje büroları, distribütör, bayi ve uygulama yapan firmalar için çok önemli bir referans kaynağı olacak. Kılavuzdaki standartlara uyulması halinde, deprem, fırtına, aşırı yağış gibi afetlerde üzücü kazalar yaşamayız” dedi.


ÇATIDER tarafından çatı kaplama malzemeleri konusunda standart detaylar oluşturmak ve sektördeki...