28 / 04 / 2024

türkiyede kayak merkezleri

türkiyede kayak merkezleri

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kış Turizmi Raporu'nu açıladı. Buna göre göre Türkiye, turizm sektörünü 12 aya yaymak için son yıllarda kış turizmine de ağırlık vermeye başladı.

Ilgaz'da kayak keyfi sürüyor!

Ilgaz Dağı, son günlerde etkili olan kar yağışı sonrası kayak severlerin akınına uğradı. Beyaz örtüye bürünen Ilgaz Dağı'nda, karın yağmasını fırsat bilen kayak severler doyasıya eğleniyor...

Kayak yapamayan tatilciler kaplıcaya koştu!

Küresel olarak yaşanan iklim değişikliği nedeniyle kar yağışının yetersiz olması nedeniyle kayak merkezleri boş kaldı. 20 Ocak’ta başlayacak olan yarıyıl tatilinde termal tesislere yoğun bir ilgi var. Rezervasyonlar yüzde 20 oranında arttı.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Cazibe Merkezleri programı sonuçları haftaya açıklanacak!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde yürütülen Cazibe Merkezleri programı sonuçları haftaya açıklanacak. Sonuçlar Başbakan Binali Yıldırım tarafından kamuoyuna duyuracak.

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nde sona gelindi!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Çambaşı Kayak Tesisi Karadeniz'e çok güzel bir tesis yapılmış. Bu tesisin en kısa zamanda devreye sokulması için bizler de elimizden geleni yapacağız"

Türkiye Moskova'ya ticaret merkezi kuracak!

Türkiye'nin 2023 ihracat stratejisi hedefleri doğrultusunda, Türkiye Ticaret Merkezleri (TTM) Rusya’nın Moskova şehrinde yeni bir ticaret merkezi kuracak.

Öğrenci etüt eğitim merkezleri kapatılacak!

OHAL kapsamında hazırlanan 687 sayılı yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK), Resmi Gazete'de yayımlandı. KHK'ya göre kurum açma izni düzenlenmeyen öğrenci etüt eğitim merkezleri hakkında sürekli kapatma işlemi uygulanacak.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Erzurum'da kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı!

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Erzurum Büyükşehir'in!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğunu söyledi.

Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firması yer alıyor!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Türkiye'nin pazarlama, dağıtım, lojistik üssü vazifesi görecek Türkiye Ticaret Merkezleri destek altyapısının olgunlaştığını belirterek, ilk etapta Dubai ve Tahran’da Türkiye Ticaret Merkezleri açılacağını bildirdi.

'Erzurum'da çöken kayak kulelerinin etüdü iyi yapılmamış'

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum'daki atlama kulelerinde meydana gelen çökmeye ilişkin, "Önceden iyi etüt yapılsaymış bu kayma kesinlikle olmazdı" dedi. İşte Yarar'ın açıklamaları...

Sivas'taki çocuk oyun kütüphanesine kayak simülatörleri kurulacak!

Sivas'ta yapımı devam eden Çocuk Oyun Kütüphanesine "kayak simülasyon merkezi" kurulacağı bildirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, gündeme getirdiği kayak simülasyon merkezinin kurulması için çalışma başlattıklarını belirtti.

türkiyede kayak merkezleri Haberi

türkiyede kayak merkezleri

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kış Turizmi Raporu'nu açıladı. Buna göre göre Türkiye, turizm sektörünü 12 aya yaymak için son yıllarda kış turizmine de ağırlık vermeye başladı.  Kış turizminde Avusturya, İsviçre ve Fransa gibi rakipleri olan Türkiye'nin, kış sezonunun vazgeçilmezi olan kayak tesislerinde de ilerleme kaydettiği belirtilen rapora göre, Türkiye'de 10 yıl önce aralık-ocak-şubat aylarında 2.7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, bu rakam 2014 itibarıyla 4.8 milyon kişiyi...