29 / 04 / 2024

türkiyede ne kadarlık demiryolu yatırımı yapılacak

türkiyede ne kadarlık demiryolu yatırımı yapılacak

Yatırım programında yıl içinde proje alınmasıyla ilgili taleplerden maliyeti 100 milyon liraya kadar olanlar Kalkınma Bakanı onayıyla, 100 milyon liranın üzerindeki projeler YPK tarafından karar bağlanacak.

5 milyarlık demiryolu yatırımı geliyor!

Yatırım programında yıl içinde proje alınmasıyla ilgili taleplerden maliyeti 100 milyon liraya kadar olanlar Kalkınma Bakanı onayıyla, 100 milyon liranın üzerindeki projeler YPK tarafından karar bağlanacak.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Okulların açılmasına sayılı günler kala en çok araştırılan konular arasında kırtasiye yardımı geliyor. Binlerce ihtiyaç sahibi aile '' Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden nasıl yapılır?'' sorularını araştırıyor. İşte 2023 kırtasiye yardımı ile ilgili detaylar...

Mutfak tüpüne çılgın zam! Büyük tüp fiyatları 500 TL'yi geçti! Aygaz, Mogaz, Milangaz 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz senenin zam rekortmenleri arasında yer alan mutfak tüpünün fiyatı 500 TL'yi aştı. Yeni zamlı mutfak tüpü fiyatlarını gören vatandaş kan ağlamaya başladı. Peki, mutfak tüpü ne kadar? Büyük tüp kaç TL? 20 Ağustos 2023 Aygaz, Mogaz, Milangaz fiyat listesi...

Mutfak tüpüne dev zam geldi! Büyük tüp bir rekor daha kırdı! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 14 Haziran 2023 fiyat listesi!

Petrol fiyatlarının artması mutfak tüpüne de yanısıdı. Mutfak tüpüne bugün büyük zam geldi. Büyük tüpler bir rekor daha kırarken vatandaşlar fiyatlar karşısında isyan etti. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Mutfak tüpüne bu ay zam geldi mi? Büyük tüp fiyatları kaç TL? Aygaz, Milangaz, İpragaz 2 Nisan 2023 fiyat listesi!

Aygaz, İpragaz, Bizimgaz ve Milangaz tüp markalarının fiyatları yaşanan zamlardan sonra sürekli güncellenmeye başladı. Peki tüpler ne kadara satılıyor? Tüp fiyatlarına zam geldi mi? 

En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? Küpe almak isteyenlere sevindiren haber geldi! Sembolgold 24 Şubat fiyat listesi

Küpe almak isteyenleri sevindiren haber Sembolgold'tan geldi! Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 20 indirim devam ediyor. Peki En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi.

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, Mogaz, Milangaz 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz sene mutfak tüpüne inanılmaz zamlar yapılmıştı! 2023 yılının gelişi ile birlikte mutfak tüpüne 2023'ün ikinci zammı geldi! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 14 Şubat 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

Mutfak tüpüne çılgın 2023 zammı! Büyük tüp fiyatları 2023'te uçtu! Aygaz, Mogaz, Milangaz 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz yıl mutfak tüpüne inanılmaz zamlar uygulanmıştı! 2023 senesinin gelişi ile beraber mutfak tüpüne yeni yılın ilk zammı on gün önce yapıldı!  İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 16 Ocak 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

Türkiye dış satımda rekor üstüne rekor kırdı! Yılın en yüksek seviyesinde

Türkiye, yılın en yüksek seviyesi ile 4 milyarlık ihracat rakamını Bulgaristan'a yaptı. Türkiye'nin rekor kırdığı ihracat oranı sanayi alanından geldi.

Almanya’ya ihracatta rekor kırıldı, bakın en fazla hangi ürün satıldı!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin Almanya’ya yaptığı ihracatta tarihi rekor kırıldı. Peki 2022’de Türkiye’den Almanya’ya ne kadarlık ihracat yapıldı ve en çok hangi ürün satıldı?

Mutfak tüpüne uçuran zam! Büyük tüp fiyatları 2023'te çıldırdı! Aygaz, Mogaz, Milangaz 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz sene mutfak tüpüne inanılmaz zamlar yapılmıştı! Ocak 2023'ün gelişi ile mutfak tüpüne yeni yılın ilk zammı yapıldı! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 7 Ocak 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

Mutfak tüpüne çılgın zam! Büyük tüp fiyatları 2023'te patladı! Aygaz, Mogaz, Milangaz 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

1 Ocak 2023'ün gelişi ile beraber mutfak tüpü fiyatları merak ediliyor... Geçtiğimiz sene mutfak tüpüne inanılmaz zamlar ve indirimler uygulandı! Son on bir sene içinde mutfak tüpü yüzde 406 zamlandı. İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 1 Ocak 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

türkiyede ne kadarlık demiryolu yatırımı yapılacak Haberi

türkiyede ne kadarlık demiryolu yatırımı yapılacak


Hükümet, Yüksek Planlama Kurulu'nun (YPK), 2015 yılı programının uygulanması, koordinasyonu ve izlenmesine dair kararını onayladı.


Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Bakanlar Kurulu kararında, 2015 yılı programında yer alan hedeflere ulaşılması amacıyla, politika, strateji, bölge planları ile bölgesel gelişmeye yönelik programların ve yatırımların izlenerek koordineli biçimde yürütülmesi amaçlandığı belirtildi.


Yatırım programında yıl içinde proje alınmasıyla ilgili taleplerden maliyeti 100 milyon liraya kadar olanlar Kalkınma Bakanı onayıyla, 100 milyon liranın üzerindeki projeler YPK tarafından karar bağlanacak.


Kamu kuruluşları, işletmeye alacakları tesisler için ihtiyaç duydukları personeli ilgili bakanlığın onayı ile yatırım süresi içinde istihdam edebilecekler.


Resmi Gazete'de yayımlanın listede, kamu iktisadi teşebbüsleri ve bağlı ortaklıkları ile sermayesinin yarıdan fazlası kamuya ait olan işletmeci kuruluşların 2015 yılına ilişkin yatırımlarının da toplam 11.17 milyar lira olması öngörüldü.


Buna göre...