29 / 07 / 2024

türkiyede Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi var mı

türkiyede Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi var mı

Aksaray Valisi Ataklı: "Burada yapılan tesis, tamamen engelli sporcularımıza tahsis edilen ve onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilecek niteliktedir" şeklinde konuştu.

Kiralık konutta kriz derinleşiyor: Kiralıklar karaborsaya düştü, ev sahiplerinin oyunları arttı! 

Pandemi, savaş ve deprem sonrası yaşanan göç, Antalya’da emlak krizinin derinleşmesine neden oldu. Kiralık konutlar karaborsaya düşerken, şehre yerleşmek zorunda olan öğrenci, memur ve özel sektör çalışanları da zor duruma düştü. İşte ayrıntılar...

450 TL değerindeki oyunlar ücretsiz! kampanya dolmadan hemen yetişin !

Amazon Prime Gaming, Prime abonelerine sürekli olarak ücretsiz oyunlar sunarak oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Prime Day özelinde dağıtılacak ücretsiz oyunlar belli oldu.

PlayStation Plus'tan oyun severlere müjde! 5.942 TL değerindeki oyunları tamamen ücretsiz verecek!

Sony'nin abonelik tabanlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor. PlayStation Plus, mayıs ayında 5.942 TL değerindeki tamamen ücretsiz verecek.

Amazon Prime Gaming 650 TL'lik oyunları bedava veriyor! 29 Ocak 2023 fiyat listesi...

Amazon Prime Gaming'in Şubat ayında sunduğu tüm ücretsiz oyunlar açıklandı. Söz konusu yapımların toplam değeri 646 TL'dir.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Türkiye'nin ilk Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi açıldı!

Türkiye’nin ilk Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi Aksaray’da düzenlenen törenle açıldı. Aksaray Valisi Şeref Ataklı, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de yaklaşık 27 bin engelli sporcunun olduğunu söyledi.

Türkiye'nin ilk Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi açıldı!

Aksaray Valisi Ataklı: "Burada yapılan tesis, tamamen engelli sporcularımıza tahsis edilen ve onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilecek niteliktedir" şeklinde konuştu.

Eryaman'daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2016 Rio Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları öncesinde bir spor tesisini daha milli sporcuların hizmetine sundu. Kompleks içinde sağlık tetkikleri ve taramaları için Sporcu Eğitim Sağlık Araştırma Merkezi (SESAM) bulunuyor.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları bilet satış acentesi SETUR oldu!

Setur, 5 - 21 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Rio Olimpiyat Oyunları ve hemen ardından düzenlenecek olan Paralimpik Oyunları’nın tek yetkili bilet satış acentesi oldu.

TÜBİSAD’ın hazırlattığı Delloit raporuna göre e-ticaret 14 milyar’ı aştı!

Türkiyede internetten alışveriş yapan insan sayısı büyük bir hızla artıyor. Geçtiğimiz yıl, online satış pazarının ülke içindeki payı %1.3'le 14 milyar Türk lirasını buldu.

Pehlivanoğlu, P Expres mağazalarını hizmete açtı!

Pehlivanoğlu, P Expres mağazalarının ilki Buca'da, ikincisi ise Narlıdere'de aynı gün içerisinde hizmete açıldı. Açılışa özel indirimler dolayısıyla yoğun rağbet gören mağazaların açılış törenleri halk oyunları gösterileriyle renklendi.

Didem Erendil Tüzer: Türkiyede yatırımcılar çeşitlenmeye başladı!

Cushman&Wakefield Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü Didem Erendil Tüzer, geçtiğimiz gün düzenlenen “ Küresel Ekonomik Gelişmeler Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ” panelinde yatırımcıların çeşitlenmeye başladığını duyurdu...

türkiyede Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi var mı Haberi

türkiyede Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi var mı

Türkiye'nin ilk Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi açıldı!Türkiye’nin ilk Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi Aksaray’da düzenlenen törenle açıldı.


Aksaray Valisi Şeref Ataklı, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de yaklaşık 27 bin engelli sporcunun olduğunu söyledi.


Engellilerin müsabakalar öncesi rahat etmeleri için imkanların geliştirilmesi gerektiğini aktaran Ataklı, "Engelli kardeşlerimiz kendilerini ifade edebilme adına spor yapmak durumundalar. Bizlerin de onlara spor yapabilecekleri ortamları hazırlaması gerekiyor" diye konuştu.


Engelli sporcuların müsabaka öncesi gittikleri yerlerde sıkıntılar yaşadığına vurgu yapan Ataklı, şunları kaydetti:


"Engelli sporcularımız, daha önce değişik vesilelerle gitmiş oldukları yarışmalarda otel ve başka konaklama yerlerinde kalıyorlardı. Bu kaldıkları yerler, maalesef rahat edecekleri mekanlar değildi. Burada yapılan tesis, tamamen engelli sporcularımıza tahsis edilen ve onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilecek niteliktedir. Engellilerin spor faaliyetlerinin çoğunu Aksaray’da gerçekleştirmelerini istiyoruz. Onlara ev sahipliği...