19 / 05 / 2024

türkiyede spor hastaneleri

türkiyede spor hastaneleri

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “ Dünya standartlarının ötesinde, bütün bilimsel gelişmeleri de takip eden bir alt yapısıyla spor hastanesini de ülkemize kazandırmış olacağız. ” dedi...

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

2021 bütçesinde şehir hastaneleri için 16.4 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan 2021 yılı bütçe teklifinde şehir hastaneleri için 16 milyar 392 milyon TL kira ve hizmet bedeli ödeneği ayrıldı. 

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, içinde kütüphane, spor merkezi, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el sanatları atölyelerinin yer aldığı ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’ni açtı.

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Alanya Türkler Spor Lisesi'nin ihalesi yapıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak spor lisesinin 11 milyon 315 bin TL'lik ihalesi yapıldı. 24 derslikli okulda 700 metrekare kullanım alanlı spor salonu binasını da yer alacak. Okul, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında hizmete girecek.

Kocaeli Başiskele ve Kandıra'ya spor salonu inşa ediliyor!

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle Türkiye spor camiasında büyük övgü kazanıp, belediyeler arasında en ön sıraları kaptırmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele ve Kandıra ilçelerine spor salonu inşa ediyor.

Kayseri Tınaztepe Spor Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tınaztepe halkına çok amaçlı, büyük ölçekli, modern yapısı ile ve kapalı yüzme havuzu bulunan sosyal ve spor tesisi kazandırdıklarını söyledi.

Diyarbakır'da tüm spor tesisleri onarılacak!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kentte 16 milyon 490 bin lira tutarında ödenek ayrıldığını söyledi. Hüseyin Aksoy basın toplantısında, ilde yapımı tamamlanmış ama resmi açılışı yapılmamış 5 spor tesisinin maliyetinin

türkiyede spor hastaneleri Haberi

türkiyede spor hastaneleri


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Dünya standartlarının ötesinde, bütün bilimsel gelişmeleri de takip eden bir altyapısıyla spor hastanesini de ülkemize kazandırmış olacağız” dedi.


Edirne’nin Keşan ilçesine gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Fatih Projesi kapsamında düzenlenen programda, Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi'nde 205 öğrenci ve öğretmene tablet bilgisayar dağıttı.


Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a canlı bağlantı yapılarak gerçekleşen tablet dağıtım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, Mısır'ın Luksor kentinde düzenlenen Afrika Kupası'nda çıktığı müsabakada kalp krizi geçirerek ölen tekvandocu Seyithan Akbalık’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.


"SPORCU KARDEŞLERİMİZİN SAĞLIK HİZMETLERİNİ ÜCRETSİZ YAPIYORUZ"


Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığı olarak sporcularla ilgili ciddi bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek, "Amatör sporcu kardeşlerimizin sağlık hizmetlerini ücretsiz olarak yapıyoruz. Zaten sosyal güvenceleri de var. İleri tetkik...