02 / 05 / 2024

türkiyede tematik otel var mı

türkiyede tematik otel var mı

Tur Operatörleri Platformu sözcüsü Cem Polatoğlu, "Osmanlı sarayı, köy evi gibi özel temalı mekanlar, hem 5 yıldızlı tatil anlayışını değiştirir hem de daha fazla gelir sağlar" diye konuştu.

Otel doluluk oranları 2022 yılında yüzde 28 arttı!

TÜROB tarafından açıklanan resmi verilere göre, 2022 yılında Türkiye genelinde otel doluluk oranları yüzde 66,7'ye çıktı. Mega kent İstanbul doluluklarda, Antalya ise oda fiyatlarında genel ortalamayı yükselten kentler oldu.

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

Almanya'daki Türklere Doğru isimli otel 3.6 milyon euroya satılıyor!

Almanya'nın güney eyaleti Bavyera'nın yukarı Salzberg bölgesinde ve Hitler’in karargahı 'Kartal Yuvası’nın yanında bulunan 'Türklere' isimli otel 3.6 milyon euro fiyatla açık artırmaya çıkarılıyor...

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Alman TUI, Türkiye'deki 17'nci otelini aldı!

Almanya'nın en büyük turizm şirketlerinden TUI, Türkiye'den otel almaya devam ediyor.  Alman TUI, bu kez Antalya-Belek'teki Club Asteria'yı aldı. TUI böylece Türkiye’de bu yıl aldığı 3 otelle birlikte zincirdeki halka sayısını da 17’ye çıkardı...

Arnavutluk'taki depremde Türklerin kaldığı otel çöktü!

Arnavutluk'ta yaşanan şiddetli deprem nedeniyle 20 Türk'ün kaldığı bir otelin çöktüğü öğrenildi.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Otel yatırımları patlayacak!

Turizmde bir üst lige çıkmaya hazırlanan Türkiye’de, otel yatırımlarının da katlanması bekleniyor. 

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Wyndham Hotels Türkiye'deki otel sayısını 100'e çıkaracak!

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Wyndham Hotels Türkiye'deki 65 otel sayısını 2020'ye kadar 100'e çıkarmayı hedefliyor.

ABD'de hapishaneden dönüştürülen otel 495 bin dolara satışta!

ABD'nin Minnesota şehrinde bulunan 19. yüzyıldan kalma otele dönüştürülmüş bir hapishane 495 bin dolara sahibi tarafından satışa çıkarıldı.  Otelde ayrıca "Mahkeme odası", "Ayılma odası", "Şerif bölümleri" de yer alıyor. 

Cristiano Ronaldo, Türkiye'de otel açmaya hazırlanıyor!

Cristiano Ronaldo'nun ortağı olduğu Portekizli oteller zincirini, yeni otel açmak için gözünü Türkiye'ye dikti...

türkiyede tematik otel var mı Haberi

türkiyede tematik otel var mı


Tur Operatörleri Platformu sözcüsü Cem Polatoğlu, Türkiye'de tatil denildiğinde 5 yıldızlı HD konsepte sahip oteller akla geldiğini ancak bu tarz otellerin artık klasikleştiğini savundu. Bu otellerin mimari yapılarının dahi birbirine benzer hale geldiğini, sunulan hizmetlerin, etkinliklerin de aynı olduğunu kaydeden Polatoğlu, "Osmanlı sarayı, köy evi gibi özel temalı mekanlar, hem 5 yıldızlı tatil anlayışını değiştirir hem de daha fazla gelir sağlar" diye konuştu. 



Türkiye'de...