29 / 04 / 2024

türkiyede turizm gelişmeleri

türkiyede turizm gelişmeleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, " Turizmde doğru bir planlama ve işbirliğiyle gördük ki dünya eksiye giderken Türkiye geçen yılı artıyla kapattı " dedi...

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Deli tarafından kuruldu.

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kamer Günay tarafından kuruldu.

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim İnce tarafından kuruldu.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum ne? İşte 7 projedeki son dakika gelişmeleri!

KİPTAŞ Güngören, Tuzla, Pendik, Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son dakika gelişmeleri...

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Dolar harekete geçti, euro değer kaybetti! Piyasalarda son dakika gelişmeleri

Haftanın ikinci işlem günü olan Salı günü, Piyasalarda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Dolar bugün harekete geçerken euro kuru değer kaybetti. İşte son dakika gelişmeler...

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Cemil Unursal tarafından kuruldu.

Euro gözünü açtı! Euro kurunda son dakika gelişmeleri...

Euro/dolar paritesi Aralık 2002 yılından itibaren en düşük seviyeyi gördükten sonra bugün yükselişe geçti. Euro bugün tekrar yükselişe geçerken döviz kurlarını yakından takip edenler tarafından merak edilip araştırılıyor. İşte euro kurunda son dakika gelişmeleri...

Ghk İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghk İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Emre Cankaya ve Zafer Karabacak ortaklığında kuruldu.

Gümüş tarihe imzasını atmak için güç topluyor! Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri 21 Mayıs 2022

Gümüş fiyatları bu hafta yükseliş gösterdi. Altın fiyatlarının yükselmesi ile değer kazanan gümüş tarihe imzasını atmak için şu aralar güç topluyor. Peki gümüşte son dakika gelişmeleri neler? Gümüş bugün kaç lira oldu? İşte 21 Mayıs 2022 gümüş fiyatları...

türkiyede turizm gelişmeleri Haberi

türkiyede turizm gelişmeleri


Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, "Turizmde doğru bir planlama ve işbirliğiyle gördük ki dünya eksiye giderken Türkiye geçen yılı artıyla kapattı" dedi. 


Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2014-2018 turizm eylemlerini belirlemek amacıyla turizm sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Bilkent Otel'de, daha önce belirlenen ve hayata geçirilen "Türkiye Turizm Stratejisi 2023"ün güncelleme çalışmalarının yapıldığı bir çalıştay düzenlendi. Aynı zamanda gelecek 4 yıl gerçekleştirilecek stratejilerin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Bakanlık Müsteşarı Özgür Özaslan, 2023 Türkiye Turizm Stratejisi'yle başlattıkları istişare ve planlama sürecinin geçen yıl başarılı bir şekilde uygulandığını söyledi. 


Türkiye'nin, komşularında yaşanan hiçbir olumsuzluktan kar elde etme peşinde olmadığını vurgulayan Özaslan. turizmde planlamanın önemini 2013'te gördüklerini söyledi. Özaslan, geçen yıl Türkiye'yi ziyaret eden kişi sayısının Dünya Turizm örgütü'nUn...