01 / 07 / 2024

türkiyedeki patronların evleri

türkiyedeki patronların evleri

Türkiye'nin önde gelen iş adamları genellikle yalıları ya da villa ve malikaneleri tercih ediyor

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

İnşaat patronlarının yarın planları!

39 şirketin yöneticileri, Capital'in 25'nci yıl sayısına özel olarak "gelecek" mesajlarını paylaştı. İş liderleri "Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz" diyor. Peki inşaat patronlarının yarın planları neler?

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi detayları haberimizde yer alıyor. Toplamda 75 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi bugün yapıldı.

Seyrantepe bağlantı tüneli yarın açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, M2 Hacıosman - Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe - Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak yeni bağlantı tünelinin yarın açılacağını duyurdu.

Birlik Apartmanı Tapu Teslim Töreni yarın!

Türkiye’de bir ilke imza atarak kat maliklerinin kendileri tarafından dönüşerek Kurtuluş Apartmanı’nı Birlik Apartmanına dönüştüren Dönüşümün Kahramanları muhteşem bir dönüşüm örneğine de imza atmış oldular...

Reysaş GYO kar dağıtım politikasını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; revize edilen Kar Dağıtım Politikası'nın ilk yapılacak Genel Kurul Toplantısı'nda pay sahiplerinin bilgisine sunacak.

Kapıcıdan yakıt parası alınır mı?

Kapıcıya görevi nedeniyle konut verilmişse, görevi nedeniyle verilmiş olan konut için iş sözleşmesinin devamı süresince kira istenemez. Peki, kapıcıdan yakıt parası alınır mı? İşte Konut Kapıcıları Yönetmelik esasları..

1938 yılında Galata'da Tünel'in önü genişletilecek!

1938 yılında Tünel Şirketi'nin yaptırması gereken üç katlı binayı yaptırmaması Belediye ile ihtilafa sebep olmuş. Bayındırlık'ın araya girmesiyle Şirket binayı yaptırmayı kabul etmiş. Belediye de binanın yapılabilmesi için Tünel'in önünü genişletecekmiş.

Kırşehir Halk Kütüphanesi binasının yıkımı tamamlandı!

Kırşehir'de 46 yıl önce hizmet vermeye başlayan İl Halk Kütüphanesi binasının yıkımı gerçekleştirildi. Kütüphanenin Medrese Mahallesindeki başka bir yere taşınmasının ardından, Lise Caddesi üzerindeki mevcut binanın yenilenmesine karar verildi.

MOBSAD toplantısıyla Türk mobilyasının dünyadaki konumu değerlendirildi!

Mobilya sektörüne yön veren MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 6 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da InterContinental Otel’de düzenlediği basın toplantısında, Türk mobilyasının dünyadaki konumunu mercek altına aldı.

Ahşap Bartın Evleri tehdit altında!

Ahşap Bartın Evleri Osmanlı'nın son zamanlarındaki modernleşme sürecindeki mimari değişimini yansıtıyor. Fakat yangınlar, ihmalkârlık ve bakımsızlıktan dolayı Bartın tarihi ahşap evlerini yok olma noktasına getirdi.

Ayvalık Tafil Türkan Stadı'nın zemini yenileniyor!

Ayvalık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Küçükköy Mahallesinde bulunan Tafil Türkan Stadını bakıma aldı. Stadın zarar gören ve özelliğini kaybetmiş olan çimleri yenileniyor. İşte ayrıntılar...

Pırlanta Göztepe temel atma töreni yarın!

Pırlanta Göztepe temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Daire teslimlerinin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan projede konutların büyüklükleri 62 metrekareden başlangıç gösteriyor.

türkiyedeki patronların evleri Haberi

türkiyedeki patronların evleri


Türkiye'nin patronları genelde Boğaz'daki yalılarda oturmayı tercih ediyor. İşta Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinin oturduğu evler; 


Avni Çelik ( Sinpaş Grubu Başkanı): Beykoz'daki Kadim Rıfat Paşa Yalısı'nda oturuyor.




Ali Koç ( Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi): Kandilli Göksu Caddesi üzerinde yer alan Kont Astrorog Yalısı'nda oturuyor.




Asım Kibar ( Kibar Holding Onursal Başkanı): Bebek'te bulunan Nuri Çapa Yalısı'nda oturuyor.




Hasan Aslanoba ( Erikli Su Ortağı): Kandilli'de bulunan ikiz yalıda oturuyor.