26 / 05 / 2024

türkiyedeki spor merkezi sayısı

türkiyedeki spor merkezi sayısı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Merkezlerde, gençlerimizin değerli vakitlerine değer katmayı ve onların gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Şahsi kanaatim de bu çalışmaların, yakın gelecekte meyvelerini vereceği yönünde" dedi

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

Servet GYO Çelik Tüzün İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Tüzün İş Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Türkiye Ticaret Merkezi Şikago'da açıldı! 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ABD'de kurduğu Türkiye Ticaret Merkezi’nin açılışı bugün yapıldı.

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Ankara'daki AKM yerleşkesine TÜBİTAK Bilim Merkezi inşa edilecek!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yaptığı açıklamada Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Merkezi binasnın millet bahçesinin devamı olacak şekilde Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Yerleşkesi'ne yapılacağını söyledi.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

Dubai'deki Türkiye Ticaret Merkezi Şubat sonunda açılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) de desteğiyle Dubai'de yeni bir ticaret merkezi açmaya hazırlanıyor.

YDM Yalıtım Denetim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

YDM Yalıtım Denetim Merkezi Anonim Şirketi Pendik'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Berk Demiryürek tarafından kuruldu.

türkiyedeki spor merkezi sayısı Haberi

türkiyedeki spor merkezi sayısı


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gençlik merkezlerinde gençlerin değerli vakitlerine değer katmayı ve onların gelişimine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirterek, "Şahsi kanaatim de bu çalışmaların, yakın gelecekte meyvelerini vereceği yönünde" dedi.


Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 81 ilde hayata geçirilen 180 gençlik merkezi, eğitimden sağlığa, sosyal sorumluluktan spor faaliyetlerine kadar çok sayıda programa evsahipliği yapıyor. Merkezler, yaz aylarında da gençlerin boş zamanlarını değerlendirebilmeleri için kapılarını açık tutuyor.


Gençlik merkezlerinde halk oyunları, ebru, hat, tezhip, şiir, edebiyat, ağaç oymacılığı ve ahşap boyama gibi konularda verilen eğitimlerle, gençlerin geçmişleriyle köprü kurmaları amaçlanıyor. Aynı zamanda resim, müzik, sinema, tiyatro gibi evrensel sanat dallarında kurslar düzenliyor.


Merkezlerde, sanat dallarının yanında Türkçe, matematik, fizik, kimya, tarih,coğrafya gibi derslerin de konu tekrarları yapılıyor. Gençler için yabancı dil kurslarının...