20 / 05 / 2024

türkiyedeki toki stadları

türkiyedeki toki stadları

Türkiye'de 1.5 milyar TL'lik yatırım tutarı bulunan statların 11'ini TOKİ yapıyor. İzmir, Diyarbakır, Batman, Edirne, Hatay ve Elazığ statlarının ise projelendirme çalışmaları devam ediyor.

İPA araştırması: TOKİ ürettiği konutun 9 katı mağdur yarattı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmada paylaşılan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ürettiği konutun 9 katı mağdurun oluşmasına neden oldu.

Malatya Pütürge TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Malatya Pütürge 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Pütürge'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Pütürge'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Pütürge sosyal konut projesi... 

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Eskişehir Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan'da başlıyor!

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan tarihi itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Malatya Pütürge TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Malatya Pütürge projesinde yer alan alt gelir grubu konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Malatya Pütürge TOKİ projesine ÇED gerekli görülmedi!

Malatya Valiliği, Pütürge'de yapılması planlanan TOKİ planı ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesinin gerekli olmadığını bildirdi.

Türkiye, TOKİ ile Venezuela'ya gelmeli!

Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, yatırım yapmak isteyen Türk iş adamlarının ülkesine gelebileceğini belirterek, "Türkiye'nin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte Venezuela'ya gelmesini ve bunun karşılığında petrokok almasını bekliyoruz" dedi.

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

Denizli Karahayıt Evleri TOKİ 2016 başvuruları!

258 adet konuttan meydana gelen TOKİ Denizli Karahayıt projesindeki 80 adet daire mevcut hali ile açık satışa çıktı. İşte, Denizli Karahayıt Evleri 2016 başvuruları..

Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri!

154 konutluk Denizli Karahayıt projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri...

2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura!

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplam 250 adet daire emekliler için satışta. 2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura çekilişi 22 Nisan 2016 gününde yapılacak.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuru tarihleri!

Emekli kategorisinde satışa çıkarılan TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuru ücreti 500 TL olarak belirtiliyor. İşte Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuru tarihleri...

türkiyedeki toki stadları Haberi

türkiyedeki toki stadları


Türkiye'de son 10 yıldır hızlanan stadyum yatırımları birçok ilde sona yaklaştı. 1.5 milyar TL'lik yatırım tutarı bulunan statların 11'ini TOKİ yapıyor. İzmir, Diyarbakır, Batman, Edirne, Hatay ve Elazığ statlarının ise projelendirme çalışmaları devam ediyor. Son dönemlerde tamamlanan statlar ise İstanbul, Mersin, Şanlıurfa, Rize ve Kayseri'de bulunuyor. Yeni yapılan stadyumların seyirci kapasiteleri ise 15 bin ile 45 bin arasında değişiyor. Bu statların ortalama yatırım tutarı ise 100 milyon lirayı buluyor. Türkiye'nin en pahalı stadyumu ise Trabzon Akyazı'ya yapılıyor. 42 bin kişilik stadyumun yaklaşık 230 milyon liraya mal olması bekleniyor. Yeni yapılan statların ortak özelliği ise şehir dışına taşınmaları. Türkiye'de yeni yapılan stadyumların seyirci çekmekte zorlandığını belirten Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreteri Emre Alkin, "Kayseri Stadyumu'nu buna örnek verebiliriz. Kulüpler...