04 / 10 / 2024

türkiyedeki yanık merkezleri

türkiyedeki yanık merkezleri

Sağlık Bakanlığı, ağır hastaların tedavi edileceği yanık merkezlerini ülke genelinde 29 bölgeyi kapsayacak şekilde yaygınlaştırarak, merkezlerin çevre illere karayolu ile en fazla 2 saat mesafede olmasını sağlayacak.

Bakan Derya Yanık açıkladı: Aile Destek Programı kapsamında 4,4 milyar lira ödeme yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı mart ayı ödemelerinin başladığını belirterek, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere 4,4 milyar lira ödeme yapılacağını açıkladı.

Bakan Yanık müjdeyi verdi! Doğal gaz desteği ödemeleri başladı! Başvuran PTT'den 2 bin 500 TL alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, dar gelirli hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi ödemelerinin başladığınının müjdesini verdi.

Herkes bu ödemeyi bekliyordu! Bakan Yanık 2.1 milyar TL'nin hesaplara yattığını açıkladı! Hemen kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kasım 2022'ye ilişkin 2.1 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bakan Yanık müjdeyi verdi! Aylık 850 ve 1250 lira verilecek! Bu hafta hesaplara yatıyor!

Doğal gaz tüketim desteği, anaokulu desteği ve üniversitelilere ulaşım destek ödemesi başta olmak üzere desteler devam ederken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ödeme miktarları hakkında bilgi verdi.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin yapımı tamamlandı. Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan merkez 26 Ekim'de açılacak.

Türkan Şoray Kültür Merkezi için geri sayım!

Muratpaşa Belediyesi’nin büyük açılışı için geri sayıma geçtiği, Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan Kültür Merkezi, Antalya’ya dair ayrı yeni bir kimlik kazandıran mimarisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Ls İnşaat Taahhüt Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls İnşaat Taahhüt Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hatip Çelik tarafından Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mer Etüt Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mer Etüt Yapı Mimarlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Akif Bilgiç ve Fatih Yazıcı ortaklığında kuruldu. 

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atayurt İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic ve San. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Atayurt İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic ve San. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi 500 bin TL sermaye ile 14 Kasım'da açıldı.

Atatürk İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic. ve San. Ltd Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Atatürk İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic. ve San. Ltd Şti. İstanbul Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı. 

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ünal Er tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sabuncubeli Tünelleri'nde ışık göründü!

Başbakan Binali Yıldırım, Sabuncubeli Tünelleri'nin "ışık gördü" törenine katıldı. Başbakan Yıldırım, "İzmir ile Manisa'yı birbirine yakınlaştıran, trafik konforunu artıran, can kayıplarını azaltan, yakıt tasarrufu sağlayan büyük projeyi hayata geçiriyoruz." dedi.

türkiyedeki yanık merkezleri Haberi

türkiyedeki yanık merkezleri


Sağlık Bakanlığı, ağır hastaların tedavi edileceği yanık merkezlerini ülke genelinde 29 bölgeyi kapsayacak şekilde yaygınlaştırarak, merkezlerin çevre illere karayolu ile en fazla 2 saat mesafede olmasını sağlayacak.


Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Şencan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yanık tedavisinin hem hekim hem de hasta için oldukça zor bir süreç gerektirdiğini belirterek, Türkiye'de yanık merkezlerinin ihtiyaca cevap verecek ölçüde olduğunu ancak daha iyi hizmet verebilmesi ve ulaşılabilirliğinin artırılması için çalışmalar yapıldığını söyledi.


"Şu an için Türkiye'deki yanık merkezi sayısı yeterlidir" diyen Şencan, sağlık hizmetinin yerinde bölgesel olarak sunulması için çalışmalar yapıldığını ifade etti. Şencan, merkez sayılarının ve bulunacakları yerlerin planlaması yapılırken, diğer ülkelerde nüfusa düşen yanık merkezi sayılarına bakıldığını, toplumun yaş grubu, ülkenin alt yapı özellikleri ve olası risk faktörlerinin de göz...