01 / 05 / 2024

Bakan Yanık müjdeyi verdi! Aylık 850 ve 1250 lira verilecek! Bu hafta hesaplara yatıyor!

Bakan Yanık müjdeyi verdi! Aylık 850 ve 1250 lira verilecek! Bu hafta hesaplara yatıyor!

Doğal gaz tüketim desteği, anaokulu desteği ve üniversitelilere ulaşım destek ödemesi başta olmak üzere desteler devam ederken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ödeme miktarları hakkında bilgi verdi.



Sosyal yardımlarda kapsamın genişlediği, ödeme miktarlarının yükseltildiği ve yeni sosyal yardım kalemlerinin uygulamaya girdiği süreç devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık destek paketlerine ilişkin açıklamalar yaptı.

 Bakan Yanık müjdeyi verdi! Aylık 850 ve 1250 lira verilecek! Bu hafta hesaplara yatıyor!

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, NTV'de destek paketlerine yönelik soruları yanıtladı. Anaokulu desteğine yönelik de açıklama yapan Yanık, "İlk ödemeyi bu hafta yapacağız. Sadece vatandaşlarımızın çocuklarını okula kaydettirmeli yeterli. Biz çocuklarımız için ödemeleri, Milli Eğitim Bakanlığı'na yapacağız" ifadesini kullandı.

Birçok kişinin merak ettiği, 'Anaokulu destek ödemeleri ne zaman başlayacak ve yararlanma koşulları nedir?' sorusuna cevap veren Bakan Yanık açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"İlk ödemeyi bu hafta yapacağız. Sadece vatandaşlarımızın çocuklarını okula kaydettirmeleri yeterli. Biz çocuklarımız için ödemeleri, Milli Eğitim Bakanlığı'na yapacağız." Bu kapsamda; anaokulu destek ödemeleri bu hafta yapılacak. Peki diğer destek paketlerinin ödemeleri ne zaman başlayacak? Öğrenci ulaşım desteği ödemesi ne kadar? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön