05 / 05 / 2024

Türkiyenin Depreminde 20 Yıl: Bellek

Türkiyenin Depreminde 20 Yıl: Bellek

TARDE, “Türkiye’nin Depreminde 20. Yıl: Bellek, Yapılanma, Gelecek” çalıştayı düzenliyor. Çalıştay 6 Nisan 2019 günü İstanbul Bilgi Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek.

Türkiye'deki 20 milyon konutun üçte biri dönüşmeli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'deki 20 milyon konutun üçte birinin dönüşmesi gerektiğini aktararak, kentsel dönüşümün hızlandırılacağını söyledi. İşte ayrıntılar..

İBB, mahalle mahalle paylaştı! İstanbul depreminde en çok kayıp bu mahallelerde olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deprem gündeminde,  beklenen İstanbul depreminde nerelerin en ağır hasarı alacağını,  beklenen ölü ve yaralı sayılarını tek tek açıkladı. Rakamlar tüyler ürpertici! İşte detaylar…

Şok gelişme! Türkiye'de 20 bin onsluk altın bulundu! Altın fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Altın arama alanında faaliyet gösteren Koza Altın 20 bin onsluk altın kaynağı tespit edemez.

TOKİ ile 500 bin aileye ucuz konut! Büyük fırsat bir tık ötenizde! 20 yıl vade ile ev sahibi olun

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesi olduğu söylenen projede rekor geliyor. Eylül ayında detayları ile birlikte projeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. TOKİ ile 20 yıl vadeli uygun fiyata ev alabilirsiniz. İşte detaylar…

Altın bugün ne kadar? 20 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 20 Temmuz Çarşamba yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 20 Temmuz altın fiyatları!

Enflasyon rakamları nedeniyle eleştirilen TÜİK'te 20 sürpriz atama! O isimler belli oldu

Türkiye'de açıkladığı enflasyon rakamlarıyla eleştirilerin odağında olan TÜİK'te sürpriz görev değişimleri oldu. Bloomberg enflasyon rakamları açıklanmadan önce kurumda Tüketici Fiyatları Grup Başkanı Mustafa Teke'nin görevinden ayrıldığını açıkladı.

Migros'tan çılgın tavuk eti kampanyası! Bütün piliç tavuk 15 TL'ye düştü! İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros'tan çılgın et kampanyası geldi. Migros'ta Money Kart ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere Poşetli bütün piliç sadece 15 TL fiyatıyla satılacak. İşte detaylar...

Gaziantep'te 20.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Kolejtepe Mahallesi, 3924 ada 1 parselde yer alan natamam 10 katlı bina ve akaryakıt istasyonunu icradan 20 milyon 761 bin 353 TL'ye satıyor...

Türk Çimento Sektörü Karbon Yol Haritası yıl sonunda açıklanacak!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanlarında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı olma özelliğine sahip olan “DIGITALCEM”i gerçekleştiriyor.

TÜRKÇİMENTO'nun ilk sanal fuarı 20 Nisan'da başlıyor!

Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, 20-21 Nisan 2021 tarihlerinde çimento sektörünün ilk sanal konferans ve fuarı DIGITALCEM’i gerçekleştiriyor. 

Türkçimento sektörün ilk sanal konferans ve fuarını gerçekleştiriyor!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı “DIGITALCEM”i yapılıyor.

Hasan Sözbilir: Türkiye ölçeğinde 20 yerde deprem üretme olasılığı olan fay var!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Türkiye'de 20 yerde deprem üreten fay hattı olduğunu söyleyerek olası depremler hakkında uyarılarda bulundu.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Türkiyenin Depreminde 20 Yıl: Bellek Haberi

Türkiyenin Depreminde 20 Yıl: Bellek

İstanbul Bilgi Üniversitesi Travma ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı Yüksek Lisans Programı ve Travma ve Afet Ruh Sağlığı Çalışmaları Derneği (TARDE), “Türkiye’nin Depreminde 20. Yıl: Bellek, Yapılanma, Gelecek” çalıştayı düzenliyor. 

Çalıştay, 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 depremlerinin 10.yılında “Türkiye'nin Afeti” adı ile Kocaeli'de gerçekleştirilmiş olan etkinliklerin, beklenen İstanbul Depremi'nin de etkisiyle 20. yılında İstanbul'a taşınması fikrinden yola çıkılarak planlandı.

Olası bir depreme dikkat çekmek ve gerekli önlemleri tartışmak için düzenlenen çalıştay, farklı afet ve toplumsal travmalarda uzun yıllar çalışmalara devam eden birçok uzman ismi bir araya...