02 / 05 / 2024

Türkiye\'nin en iyi 5\'inci müzesi istanbul modern

Türkiye\'nin en iyi 5\'inci müzesi istanbul modern

Dünyanın en büyük turizm sitelerinden TripAdvisor.com tarafından düzenlenen Gezginlerin Seçimi 2013 Ödülü’ne (Travellers’ Choice 2013) İstanbul Modern layık görüldü...

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Garanti BBVA, 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi!

Garanti BBVA, Global Finance tarafından üst üste 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

TAV Havalimanları Türkiye'nin en saygın şirketi seçildi!

TAV Havalimanları, Institutional Investor tarafından düzenlenen EMEA 2018 anketinin sonuçlarına göre Türkiye'nin en saygın şirketi oldu. Ankete göre, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su seçildi.

Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2018 (YKS) sonuçlarının açıklanmasına az kaldı. Peki Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri hangileri? Hangi üniversiteye hangi konut projesi yakın? İşte cevabı...

İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri!

LGS tercih döneminin başlaması aileleri düşündürmeye başladı. Veliler, çocuğu için en iyi liselerin yakınında ev aramaya başladı. İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri...

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

Van sağlık yatırımlarında Türkiye'nin en iyileri arasında!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Van Güçbirliği ve Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Akdağ, Van'ın sağlık yatırımları açısından şu anda Türkiye'nin en iyi illeri arasına girdiğini açıkladı.

Conrad Türkiye’nin en iyi oteli seçildi!

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, başarıyla ilgili açıklama yaptı.

TAV Havalimanları Türkiye'nin en iyi şirketi seçildi!

Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, TAV Havalimanları, Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye'nin en iyi şirketi oldu. Ankette, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su gösterildi

Hilti, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016'da 4. oldu!

İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu.

Van AVM Türkiye’nin En İyi AVM Projesi ödülünü aldı!

Aralık ayında kapılarını açan VAN AVM, Golden City Awards 2016’da, “Türkiye’nin En İyi AVM Projesi” ödülü aldı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “VAN AVM, kent tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı." dedi.

Türkiye\'nin en iyi 5\'inci müzesi istanbul modern Haberi

Türkiye\'nin en iyi 5\'inci müzesi istanbul modern


Türkiye’den seçilen en iyi 10 müzenin bulunduğu listede İstanbul Modern; Ayasofya, Kariye, Arkeoloji Müzesi ve Göreme Açıkhava Müzesi’nden sonra 5’inci sırada yer aldı. Seyahat edilecek bölgelerle ilgili ulaşımdan konaklamaya, görülecek mekânlardan sosyal aktivitelere kadar pek çok konuda detaylı bilgiler içeren 10 milyondan fazla üyenin oylamalarıyla ‘en iyiler’i belirleyen TripAdvisor, uluslararası seyahat tercihlerinin belirlenmesinde önemli rol oynuyor.


Hürriyet...