05 / 05 / 2024

Türkiyenin hem en ucuz hem en hızlı TOKİ

Türkiyenin hem en ucuz hem en hızlı TOKİ

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, 8 bin 100 nüfuslu bir ilçeyken 180 fabrikanın bulunduğu şimdi dünyanın en büyüklerinden biri olacak fuar alanına ev sahipliği yapmaya hazırlanan ilçenin gelişimini ahlattı.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı! 

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı. Şirket, hem yurt içi hem yurt dışı otellerine ilişkin açıklama yaptı. İşte Akfen GYO'nun o açıklaması...

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri o ilçeye akın etti!

Dünyanın ve Türkiye'nin en zengin isimleri Bodrum Yalıkavak'a akın etti. Birçok ünlü isim hem tatil yaptı, hem de Ege'nin kalbinde ev sahibi oldu...

Türkiye'nin en güzel 10 dağ evi!

Uzman jüriler Türkiye'nin en güzel dağ evlerini seçti. İşte şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak, hem ucuz hem de sessiz sakin en güzel 10 dağ evi...

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Seranit Grup’a Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi ödülü!

Seranit Grup, 2014 yılında “ Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi” ödülüne layık görüldü ve Türkiye’de bu ödülü almaya hak kazanan tek şirket oldu.

Türkiye’nin en büyük 3D yer boyaması Viaport’ta!

Türkiye'nin en büyük 3D yer boyaması Viaport'ta yapıldı. Dünyada oldukça popüler olan 3D yer boyama sanatı, Türkiye'de de örneklerini vermeye başladı. Viaport, Türkiye’nin en büyük 3D yer boyamasına da, usta sanatçılarla birlikte imza attı.

Menderes Türel: Antalya en şanslı dönemini yaşıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya ve ilçelerine yapılacak arıtma tesisleri ile yakından ilgilendiğini ve kendisini aradığını söyledi, Türel "Antalya en şanslı dönemini yaşıyor" dedi

TSKB Gayrimenkul, Türkiye'nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen Euromoney Gayrimenkul Ödülleri 2014’te “Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi” seçildi.Firma, uluslararası standartlarda hizmet kalitesini garanti ediyor.

Türkiye vergide en avantajlı 9. ülke!

Vergi politikalarıyla ilgili veriler toplayarak araştırmalar yayınlayan Washington, DC merkezli düşünce kuruluşu Vergi Kuruluşu pazartesi günü Uluslararası Vergi Rekabeti Endeksi'ni yayınladı.Türkiye vergide en avantajlı 9. ülke.

Türkiye'nin en ucuz hafriyat bedeli Gaziantep'te!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve aynı zamanda iştiraki olan Gazi Danışmanlık Müşavirlik ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Türkiye’nin en ucuz atık bertaraf bedelini uyguluyor.

Türkiye'nin en büyük kadın yaşam merkezi açıldı!

Türkiye'nin en büyük kadın yaşam merkezi olan tesis iç tadilatı yapıldıktan sonra açılacak Kadın Sosyal Yaşam ve iş Geliştirme Merkezi, İzmit Cephanelik bölgesinde yer alıyor.

REIDIN: Türkiye'de en çok orta gelir grubu 2+1 ev alıyor!

Dünyanın ilk uluslararası gayrimenkul bilgi şirketi REIDIN.com resmen açıkladı: Lüks konutların reklamları çok prim görse de Türkiye’de en çok orta gelir grubu 2+1 ev alıyor.

Türkiyenin hem en ucuz hem en hızlı TOKİ Haberi

Türkiyenin hem en ucuz hem en hızlı TOKİ

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, 8 bin 100 nüfuslu bir ilçeyken 180 fabrikanın bulunduğu şimdi dünyanın en büyüklerinden biri olacak fuar alanına ev sahipliği yapmaya hazırlanan ilçenin gelişimini anlattı..


TOKİ ile ilk adım atıldı

Yapılaşmanın da birçok ilçeden farklı olarak düzenli hale geldiği görülüyor... 

İlk dönemde verdiğim sözlerden bir tanesi ucuz konuttu mesela. 

O zaman TOKİ ile görüştüm. TOKİ, 'Biz Akyurt'ta konut yapacağız ama kime satacağız' diyordu. 'Ben satsam talepleri toplasam projesini hazırlasam, siz yapar mısınız?' teklifinde bulundum. Kabul ettiler. Ben maket üzerinden TOKİ'ye sattım tamamını. 336 konutu sattım ve paraları götürdüm TOKİ'nin hesabına yatırttım. TOKİ geldi ihalesini yaptı. Türkiye'nin hem en ucuz hem en hızlı TOKİ'si Akyurt'ta yapıldı. 2006'da başladık 2007'de oturduk. 

 

Fuar projesi inşaatı başlıyor Tabi bir de fuar alanı projesi var....