02 / 05 / 2024

türkiyenin ilk ayyıldızlı stadı

türkiyenin ilk ayyıldızlı stadı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından yapımına 1,5 yıl önce başlanan stat, üstten bakıldığında hilal ve yıldız şeklinde görünecek. KBÜ Rektürü Prof. Dr. Uysal: "Ay yıldızın içinden olimpiyat şampiyonlarının çıkmasını istiyoruz"...

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli yıkılıyor...

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Çınar Otel, yıkılma ile  karşı karşıya kalmış durumda. Yapıldığı sene 16 milyon liraya mal olan otelden yolu geçenler anılarını anlattılar. İşte haberin detayları...

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

İzmir'de 5 yıldızlı otel binasına ilk depremzedeler yerleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ata Holding’in büyük hissedarları olduğu eski 5 yıldızlı otel binası, depremzedeleri misafir etmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi binanın 380 odasını depremzedelere açmıştı.

Ordu’ya 5 yıldızlı otel yatırımı!

İş insanı Naci Şanlıtürk, Ordu’da 5 yıldızlı otel inşa edecek.İnşaatı başlanan otelin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor.

Türkiye'nin nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacı var!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Akçakaya, "Ülkemiz makul oranda nitelikli 5 yıldızlı otel arzına doydu. Önümüzdeki dönemlerde nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacın daha fazla olduğunu düşünüyorum." dedi...

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Ayyıldız Mekanik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Mekanik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ünzüle Altuntaş tarafından kuruldu. 

Davut Ayyıldız Yapı Taahhüt Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Davut Ayyıldız Yapı Taahhüt Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ayyıldız tarafından kuruldu. 

Türkiye'de 5 yıldızlı yaşlı oteli için düğmeye basıldı!

Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleriyle dünyanın yıldızı olan Türkiye, yaşlı bakımında da marka olacak. İki farklı bakanlığın ortak girişimiyle 'yaşlı bakımı' konusunda 5 yıldızlı otel kurulması için start verildi. 2023 hedefi olan 20 milyar dolarlık sağlık turizminin altyapısını oluşturacak ça

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız satışta!

Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız satışa çıktı. 

5 yıldızlı NG Residence'tan 5 yıldızlı tatil fırsatı!

NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence'ta daire alan herkese, 5 yıldızlı NG Afyon ve NG Sapanca Otellerinde tatil fırsatı sağlanıyor...

türkiyenin ilk ayyıldızlı stadı Haberi

türkiyenin ilk ayyıldızlı stadı


Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından yapımına 1,5 yıl önce başlanan stat, üstten bakıldığında hilal ve yıldız şeklinde görünecek.


Üniversite kampüsündeki 40 bin metrekarelik alanda akademisyenlerin "hilal ve yıldız" şeklinde tasarladığı stadyum, 25 bin seyirci kapasiteli olacak. Kaba inşaatı biten ve çim saha ile çelik konstrüksiyon yapımı devam eden stat, iki hafta içinde tamamlanacak.


KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ilk ay yıldızlı stadı tamamlandığında Süper Lig maçlarının oynanabileceğini söyledi.


Üstten bakıldığında Türk bayrağının net görülebileceğini ifade eden Uysal, "KBÜ olarak her alanda olduğu gibi sportif alanlarda da bulunmak istedik. Bu amaçla da spor tesislerinin yatırımına çok fazla önem verdik. Bunlardan birisi de bu stadımız oldu. Burada sadece sportif faaliyetler olmayacak. Spor meslek yüksekokulu öğrencilerimiz de eğitim görecek. Ay...