17 / 05 / 2024

Türkiyenin ise en büyük fuarı

Türkiyenin ise en büyük fuarı

Kendi alanında dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ise en büyük fuarı olan ISK - SODEX 2014 dün açıldı. Yeşilköy'de bulunan İstanbul Fuar Merkezi'nde Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık tarafından düzenlenen organizasyon 10 Mayıs'a kadar sürecek...

Türkiye'nin en lezzetli halka arzı 15-16 Ağustos’ta yapılacak!

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Baydöner, halka arz ediliyor. Baydöner hisselerinin %21,43’ünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Borsada satış tarih ve saatleri 15-16 Ağustos, 10.30- 13.00, sabit fiyat ise 21 TL olarak belirlendi.  

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Türkiye'nin en yaşanabilir üç şehri açıklandı! İşte listedeki sürpriz şehirler

ABD'li Forbes Dergisi Türkiye'nin şehirlerini yaşanabilirlik kriterlerine göre sıraladı. Türkiye'nin en yaşanabilir kentleri sıralamasında İstanbul birinci sırada yer alırken bazı şehirlerin sıralaması ise sürpriz oldu.

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri kimler?

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri listesi açıklandı. Dünyada Jeff Bezos 177 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada oldu Türkiye'de ise Murat Ülker 6,3 milyar dolarla zirve yer aldı. Türkiye'de dolar milyarderi sayısı son bir yılda 4 artışla 27'ye çıktı.

Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde!

Sinpaş GYO Genel Müdür Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesine 20'nci sıradan girdi. Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan ise listede 15. sırada yer aldı.

Türkiye'de en çok bu şehirlerden ev alınıyor!

Türkiye’de en çok 400 bin – 800 bin TL aralığında gayrimenkul alımı yapıldı. 1 milyon ve üzeri fiyatlı gayrimenkuller ise bu yıl elde kalırken, yabancıya satışlar da geçtiğimiz yıla oranla düşüş gösterdi.

Enka, Türkiye'nin en değerli 20 markası arasında!

Brand Finance tarafından "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasının 9'uncusu tamamlandı. "Türkiye'nin en değerli markaları 2016" listesinde ilk sırayı, 2 milyar 452 milyon değeriyle THY alırken, 18'nci sırada ise Enka bulunuyor.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Türkiye'nin en uzun köprüsü Adana'da inşa edilecek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Nehri üzerinde 6 şeritli yol, çift hatlı demiryolu olacak şekilde Türkiye’nin en uzun köprüsünün temelini ise 30 Mart’ta atacaklarını açıkladı.

Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali Aydın'da açıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aydın’ın Germencik ilçesinde kurulan Avrupa’nın 2’inci ve Türkiye’nin ise en büyük Jeotermal enerji santralinin açılışını yaptı.

Türkiye’nin en büyük fuar merkezi Tuzla'da kurulacak!

Unakıtanların iki şirketi A.B Gıda ve Telemobil, Türkiye’nin en büyük fuar merkezini Tuzla’da kurmaya hazırlanıyor. Unakıtanlar araziyi özelleştirmeden aldı. Yatırımın başlaması için ise Başbakan’ın onay vermesi gerekiyor

Borusan'ın hedefi Türkiye’nin en büyük 100 şirketinden biri olmak!

Balnak’ın ardından yeni büyük şirketler almak için kolları sıvayan Borusan, yüksek cirolu dev bir lojistik şirketi olmayı amaçlıyor. Şirketin 2015 hedefi ise Türkiye’nin en büyük 100 şirketinden biri olmak

Marmaris, Türkiye’deki en pahalı tatil merkezi!

Dünya genelinde otel fiyatlarına göre karşılaştırma olanağı sunan Trivago, Ağustos 2014’e ait otel fiyat endeksi raporunu açıkladı. Buna göre Türkiye’deki en pahalı tatil merkezi, bir kişilik gecelik konaklama bedelinin 349 TL'ye yükseldiği Marmaris.

Türkiyenin ise en büyük fuarı Haberi

Türkiyenin ise en büyük fuarı

Kendi alanında dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ise en büyük fuarı olan ISK - SODEX 2014 dün açıldı. Yeşilköy'de bulunan İstanbul Fuar Merkezi'nde Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık tarafından düzenlenen organizasyon 10 Mayıs'a kadar sürecek. 2012'de düzenlenen fuarda 1.2 milyar dolarlık iş bağlantısı sağlandığını belirten Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Murat Demirtaş, "Bu yıl hedefimiz bu rakamın en az yüzde 10 üzerine çıkmak" dedi. Demirtaş, "2 yıl önceki fuarımıza 82 bin kişi katılmıştı. Bu yıl hedef 90 bin" diye konuştu. 


Sabah...