16 / 05 / 2024

türkiyenin turism hedefi

türkiyenin turism hedefi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, "Turizm sezonunda 43 milyon turist ile 36 milyar dolar hedefine yürüyoruz. Amacımız 36 milyar dolar dövizi iletmeye çalışmak" dedi

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Vivo Türkiye’de hedefi yüzde 150 büyüttü

Akıllı telefon üreticisi Vivo’nun Türkiye Genel Müdürü Hailu Hong, “Kısa zaman diliminde yüzde 10 pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullanarak hedeflerini açıkladı. İşte detaylar…

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Arazi toplulaştırmada 2023 hedefi 8,5 milyon hektar!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli yaptığı açıklamada "Ülkemizin 2023 hedeflerine paralel olarak 8,5 milyon hektar alanda modern sulama projeleriyle birlikte arazi toplulaştırma projelerini de hayata geçireceğiz." dedi.

Kuveyt Türk'ün hedefi 400 şube!

KUVEYT Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, “Bu yıl açılan 25 şube ile yıl sonunda şube sayımızı 385’e ulaştırmış olacağız. 2017’de 400 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

İlçelere doğalgaz götürülmesinde başvuru süresi uzatıldı!

Doğalgazın ülke genelinde yaygınlaştırılması hedefi doğrultusunda, mevcut dağıtım bölgelerinin lisans kapsamı dışında kalan ve ilçelere doğalgaz ulaştırılmasını sağlamak amacıyla isteklilere verilen abone bedelini ödeme süresi Kasım 2015'e kadar uzatıldı.

Türkiye'nin hedefi İran'da 500 mağaza açmak!

İran üzerindeki yaptırımların kalkacak olması Türk şirketlerine büyük fırsat doğurdu. BMD 1-4 Eylül tarihlerinde ülkeye ilk çıkarmayı yapacak. Türk markalarının hedefi 3 yılda 500 mağaza açmak

TÜRSAB'ın hedefi 42 milyon turisti aşmak!

Türkiye Seyahat Acentalar Birliği (TÜRSAB) Başkan Ulusoy, çevre ülkelerde yaşanan olumsuzluklara, Avrupa'daki bütün ekonomik daralmalara rağmen Türkiye'nin bu yıl 42 milyon turist sayısını aşmasını ve 35-36 milyar dolar döviz girdisi sağlanmasını bekledik

Hilti Türkiye 2015'te yüzde 20 büyümeyi öngörüyor!

Hilti Türkiye, 2014'te yüzde 35 büyüme ile tarihinin en yüksek büyüme rakamını gördü. 2015 yılında en az yüzde 20 büyüme öngören Hilti Türkiye'nin hedefi, her yıl ortalama yüzde 20 ile inşaat sektörünün üzerinde sürdürülebilir büyümek.

Hilti Türkiye pazarına 24 yeni ürün sunacak!

İnşaatçıların tercihi olan Hilti Türkiye, 2014 yılını yüzde 35 büyüme ile kapattı. 2015 yılında ise en az yüzde 20 büyüme öngören Hilti Türkiye'nin hedefi, her yıl ortalama yüzde 20 büyümek.

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul edinmesine ilişkin hukuki süreçler!

Son dönemde Türkiyenin cazip bir finans merkezi haline dönüşmesiyle birlikte, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye iştahı artmış durumda. Avukat Kadir Kurtuluş’a yabancıların Türkiye'de taşınmaz edinmesine ilişkin hukuki süreçleri sorduk.

türkiyenin turism hedefi Haberi

türkiyenin turism hedefi


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, turizm sezonunda 43 milyon turist ile 36 milyar dolarlık gelir hedefine yürüdüklerini söyledi.


Ulusoy, turizm sektörünün 2014 yılı hedefleri ve yeni turizm politikaları ile ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, TÜRSAB olarak amaçlarının Türkiye'yi tanıtmak olduğunu, özellikle iç turizmde vatandaşlara ülkeyi tanıtma, ülkenin değerlerini onlara sunma hedefleri bulunduğunu belirtti.


Türkiye'yi gezememenin ayıp, değerleri tanımamanın ise kayıp olacağını vurgulayan Ulusoy, yeni dönemde bir Anadolu açılımı içerisinde olduklarını dile getirdi. Türkiye'nin tanıtılması için önemli çalışmalar yaptıklarına, yeni hedefleri arasında Anadolu'nun yer aldığına dikkati çeken Ulusoy, şöyle devam etti:


"Hayat Anadolu'da, Anadolu topraklarında. Evet bir Anadolu açılımı yapıyoruz. Çünkü biz Anadolu'ya açılmak, Anadolu'daki değerleri görmek istiyoruz ve bu değerleri de dünya insanına, dünya kültürüne sunmak arzusundayız. Bizim için...