17 / 05 / 2024

türkiyenin turizm tanıtımını kim yapacak

türkiyenin turizm tanıtımını kim yapacak

Turizmde devler ligine giren Türkiye' nin tanıtım yüzü, Hollywood yıldızı Julianne Moore oldu. Moore şu sıralar Los Angeles' ta, Türkiye'nin yeni tanıtım filminin çekimlerini gerçekleştiriyor...

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

iPhone almak hayal oldu… Apple’dan tüm ürünlerine şok zam!

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden Apple, hemen hemen tüm ürünlerine zam yaptığını açıkladı. Yeni iPad modelleri ve iPhone SE’nin tanıtımını yapan ABD’li teknoloji devi, mevcut ürünlerine zam yaptı. Deyim yerindeyse artık iPhone almak hayal oldu…

iPhone 13 tanıtımı yeni yapılan Galaxy S22'yi ardında bıraktı!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung ve Apple karşı karşıya geldi. Samsung'un yeni tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S22 serisi iPhone 13'ün gerisinde mi kaldı? İşte konuya dair o gelişmeler...

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

O ilçede tüm binalara kentsel dönüşüm izni verildi!

İBB Meclisi'nin dünkü son toplantısında alınan kararla Avcılar'da kooperatiflerin ardından usulüne uygun inşa edilen binaların tümünün yenilenebilmesine izin verildi.

İZODER: Binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımı uygulandı!

Binalarda su yalıtımının hayati önem taşıdığını belirten İZODER Başkanı Levent Gökçe, ülke genelindeki binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımının uygulandığını dile getirdi. 

Akmerkez GYO kar payı dağıtımının ikinci taksitini 6 Ocak'ta ödeyecek!

Akmerkez GYO'nun kar dağıtım kısıtlamasına ilişkin sürenin üç ay daha uzatılması nedeniyle 2020 yılı sonuna kadar dağıtılamamış olup; kar payı dağıtımının, 17 milyon 514 bin TL tutarındaki ikinci taksitinin 6 Ocak 2021 tarihinde ödenmesine karar verildi. 

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Erhan Özdemir: Su yalıtımı binaların dayanıklılığını artırır!

ODE Yalıtım’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, büyük depremin yıl dönümünde su yalıtımının öneminden bahsetti.

türkiyenin turizm tanıtımını kim yapacak Haberi

türkiyenin turizm tanıtımını kim yapacak


Turizmde devler ligine giren Türkiye'nin tanıtım yüzü, Hollywood yıldızı Julianne Moore oldu. Moore şu sıralar Los Angeles'ta, Türkiye'nin yeni tanıtım filminin çekimlerini gerçekleştiriyor.


AA muhabirinin Bakanlık yetkililerinden edindiği bilgiye göre, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in, geçtiğimiz günlerde Turizmciler Yatırım Derneğinde bahsettiği, Türkiye'nin tanıtım yüzü için bir Hollywood yıldızı seçildi. 


Asya ile Avrupa'nın kesişim noktası olan Türkiye, doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle son yıllarda dünya turizminin önemli bir  aktörü haline geldi.


Bölgedeki siyasi krizlere rağmen "medeniyetlerin beşiği" sıfatını güçlendiren, çok zengin kültürel ve tarihi bir mirasa sahip olan ülkemiz, eşsiz doğal güzellikleriyle birlikte değerlendirildiğinde, turizm potansiyeli bakımından dünyanın en önemli ülkelerinden biri durumunda.


Bu potansiyeli daha fazla değerlendirmek isteyen Kültür ve Turizm Bakanlığı da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tanıtım kampanyalarına...