07 / 07 / 2024

türkmenbaşı bulvarı yol çalışmaları

türkmenbaşı bulvarı yol çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’nı devamla Obalar Caddesi’ne bağlayacak bulvar açmak için yapılan Dumlupınar Mahallesi’ndeki yıkım çalışmalarını denetledi

Fed’in faiz kararı küresel piyasalarda olumlu bir hava estirdi!

Faizleri sabit bırakan Fed, finansal koşullardaki sıkılaşmaya ve tahvil getirilerindeki yükselişin faiz artırma ihtiyacını azalttığına dikkat çekti. Fed Başkanı Powell’ın sıkılaştırmada çok yol kat ettiklerini söylemesinin ardından borsa ve tahviller yükseldi. 

Sel felaketi zeytinyağı piyasasını nasıl etkiliyor? Fiyatlar neden yükseliyor?

Gaziantep ve Şanlıurfa'daki sel felaketi, zeytinyağı piyasasında fiyatların tırmanmasına yol açtı. Üreticiler, azalan ürün verimine karşı koyarken azalan zeytin stokları sebebiyle fiyatlar kabarıyor ve bu durum tüketicileri kaygılandırıyor.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Somali’de Türk inşaat şantiyesine saldırı!

Somali’de Türk şirketinin yol inşaatı şantiyesine yapılan intihar saldırısında iki Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yol haritası hazırlanıyor! Türkiye'nin yüzde 95'i riskli!

TÇMB öncülüğünde bir araya gelen Türkiye’nin lider sivil toplum örgütleri, “Türkiye Deprem Hazırlık Yol Haritası” hazırlanması konusunda güçlerini birleştirecek.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL TL sermaye bedeli ile Hediye Akbıyık ve Yüksel Akbıyık tarafından kuruldu.

Öz Duru Yol Asfalt Akaryakıt İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Duru Yol Asfalt Akaryakıt İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Astan tarafından kuruldu.

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Azmi Gümüş tarafından kuruldu.

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesin Okşar tarafından kuruldu. 

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayna ve Ferit Ayna tarafından kuruldu. 

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşip Ayna ve Selami Üzel tarafından kuruldu.

türkmenbaşı bulvarı yol çalışmaları Haberi

türkmenbaşı bulvarı yol çalışmaları



Çalışmalarla ilgili İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Mevzuata Aykırı Yapılar Şube Müdürü Şahabettin Canımoğlu’ndan bilgi alan Zihni Aldırmaz, “Burada yapacağımız bulvar Türkmenbaşı Bulvarı’nı Obalar Caddesi’ne bağlayacak. Adana böylece kuzeyle güneyi buluşturacak önemli bir ana arter kazanacak. 30 metre genişliğinde, 650 metre uzunluğundaki bu yol için yıkım sürüyor. 43 bina için istimlak çalışması başlattık ve büyük bölümünü istimlak ettik. Ben buradan tüm partilere mensup ve bağımsız meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Çünkü onların verdiği destekle bu bulvarlar açılıyor. Kuzeyden güneye bu bulvarları açıyoruz ve trafik sorununa çözüm buluyoruz. Kuzeyden güneye 6, doğudan batıya 4 yeni bulvar için çalışmamız var. Ayrıca Adana’da 2 bin çıkmaz sokak var. Bunları da açmak istiyoruz” dedi.


Zihni Aldırmaz bunun yanında Göğüs Hastanesi’nden Baraj Yolu’na açılacak bulvar...