04 / 05 / 2024

türkmenistan konut

türkmenistan konut

Dünyadaki ekonomik krizlere rağmen kalkınma programlarına uygun bir şekilde devam edildiği Türkmenistan'da 2013 yılında Gayri Safi Yurtiçi Hasıla yüzde 10,2'e ulaştı. İnşaatta yüzde 17,3 büyüme gerçekleşti.

Türk müteahhitler Türkmenistan'da 3 milyar dolarlık iş yaptı!

Havalimanından konut projelerine kadar birçok projeye imza atan Türkiye, Türkmenistan'da 2013 yılının ilk çeyreğinde 3 milyar dolarlık iş yaptı...

Türk konut piyasasında köpük var!

Goldman Sachs, 'Türk konut piyasasında köpük var, ancak sistemsel risk oluşturmuyor' değerlendirmesinde bulundu.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Ekim Raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Ekim ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Ekim ayı genel bakış raporu...

Türkmenistan Awaza Kongre Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Polimeks, Kasım 2012'de Türkmenistan'ın Awaza Bölgesi'nde inşaatına başladığı Awaza Kongre Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Hazar Denizi'nin dalgalarından ilham alarak inşa edilen Awaza Kongre Merkezi 197 milyon dolar proje değerine sahip.

Türkmenistan Awaza Kongre Merkezi açıldı!

Türkmenistan’ın Hazar Denizi kıyısında bulunan Awaza Bölgesi’nde inşası tamamlanan Orta Asya’nın en büyük kongre merkezi Awaza Kongre Merkezi açıldı.

Türkiye Konut Fiyatı Endeksi Temmuz'da yüzde 18.76 yükseldi!

Türkiye Konut Fiyatı Endeksi, temmuzda gecen yılın aynı ayına göre yüzde 18,76 yükseldi. Sektör temsilcileri artısın nedeni olarak kurdaki yükselişi ve tüketicinin konut alma isteğini gösteriyor.

Türkiye Konut Fiyatı Endeksi Temmuz'da yüzde 18,76 arttı!

Türkiye Konut Fiyatı Endeksi, temmuzda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 18,76 yükseldi. Sektör temsilcileri artışın nedeni olarak kurdaki yükselişi ve tüketicinin konut alma isteğini gösteriyor.

Türkiye konut fiyatı endeksi temmuzda yüzde 18.76 arttı!

Türkiye Konut Fiyat Endeksi (TKFE), 2015 yılı Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 1,56 oranında artarak 190,76 oldu. Bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 18,76 oranında artan TKFE, aynı dönemde reel olarak yüzde 11,19 oranında arttı.

Türkiye konut piyasası Eylül 2015 raporu açıklandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Eylül ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Eylül ayı genel bakış raporu...

Türkiye konut piyasası Ağustos 2015 raporu açıklandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Ağustos ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Ağustos ayı genel bakış raporu...

Türkiye Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 1,79 arttı!

Türkiye Konut Fiyat Endeksi, Mayıs ayında yüzde 1,79 artarak 185,05'e çıktı. İstanbul'da son bir yılda konut fiyatları yüzde 29, Ankara'da yüzde 12 arttı.

Türkiye konut piyasası genel bakış Temmuz 2015 raporu açıklandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Temmuz ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Temmuz ayı genel bakış raporu...

Pakpen, Türkmenistan'da Expobuild fuarına katıldı!

Yapı malzemeleri sektörünün lider şirketlerinden Pakpen 17-19 Haziran tarihlerinde Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlenen altıncı kez katıldıkları Türk inşaat malzemeleri fuarı Expobuild’e katıldı.

Türkiye Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 1,68 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2015 yılı nisan ayına ilişkin Konut Fiyat Endeksi verilerini açıkladı. Türkiye Konut Fiyat Endeksi (TKFE), nisan ayında yüzde 1,68 artarak 181,79'a yükseldi.

türkmenistan konut Haberi

türkmenistan konut

TÜRKMENİSTAN Orta Asya'nın en istikrarlı büyüyen ekonomisine sahip ülke konuma geldi. Dünyadaki ekonomik krizlere rağmen kalkınma programlarına uygun bir şekilde devam edildiği Türkmenistan'da 2013 yılında Gayri Safi Yurtiçi Hasıla yüzde 10,2'e ulaştı. Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulunda 2013 yılının makro ekonomik göstergeleri değerlendirildi. Toplantıda konuşan Berdimuhamedov, 2013 yılını başarıyla sonlandırmanm mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Berdimuhamedov, geçen yıl Gayri Safi Yurtiçi Hasıla yüzde 10,2'e ulaştığını kaydederek, "Sanayide yüzde 7,3, inşaatta yüzde 17,3 büyüme gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl dış ticaret hacmi 31 milyar dolar seviyesine ulaştı. 13 milyar 300 milyon dolar tutarında 400-den fazla çeşitli tesislerin yapımı gerçekleşti" diye...