27 / 04 / 2024

Türkmenler Metal Yapı İnşaat kimin 

Türkmenler Metal Yapı İnşaat kimin 

Türkmenler Metal Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mert Türkmen tarafından kuruldu. 

Yapıt Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıt Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfi Şeker ortaklığında kuruldu.

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Yılmaz tarafından kuruldu.

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Nemsiz Yapı Yalıtım Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemsiz Yapı Yalıtım Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Solmaz tarafından kuruldu.

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi açıldı!

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi bugün 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Türkman tarafından açıldı. 

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kula tarafından kuruldu.

AGZ Metal Yapı Malzemeleri Tekstil Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

AGZ Metal Yapı Malzemeleri Tekstil Reklam Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Yerlikaya tarafından kuruldu.

Özbütünller Metal Geri Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbütünller Metal Geri Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Bütün tarafından kuruldu.

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

Melikgazi Türbesi'nde yapılan restorasyon tepki çekti!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde bulunan Melikgazi Türbesi'de yapılan restorasyon çalışması türbenin tarihi dokusunu yok ettiği gerekçesi ile eleştirildi. Türbenin yeni haline ziyaretçiler tepki gösterdi.

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon  Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Türkmenler Metal Yapı İnşaat kimin  Haberi

Türkmenler Metal Yapı İnşaat kimin 

Türkmenler Metal Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mert Türkmen tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Türkmenler Metal Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerindeveya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...