14 / 05 / 2024

Türkoba altyapı çalışmaları

Türkoba altyapı çalışmaları

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece'deki Türkoba altyapı çalışmaları tamamlandı. Türkoba' daki altyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükçekmece Belediyesi, bölgeyi çağdaş bir görünüme kavuşturacak projenin yapı taşlarını oturtmaya başladı...

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları mecliste!

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Amasya Badal Tüneli'nin kazı çalışmaları tamamlandı! 

Amasya Merzifon'da inşa edilen Badal Tüneli'nde yürütülen kazı çalışmalarında sona gelindi. Amasya Valisi Osman Varol, "Tünelin kazı çalışması tamamlandı, ışık göründü" dedi...

Kop Tüneli'nde çalışmalar yeniden hızlandı!

Karadeniz ile Doğu Anadolu'yu birbirine bağlayan en önemli arterlerden biri olan Kop Tüneli'nde çalışmalar yeniden hızlandı...

Mevlüt Uysal metro çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, metro çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Uysal, metro ihalelerin iptal edilmesi ve devam eden metro çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Salarha Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor!

Tamamlandığında Rize’nin şehir ulaşımında önemli bir rahatlık sağlayacak olan Salarha Tüneli için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ovit Tüneli'nde çalışmalar yüzde 90 tamamlandı!

13 Mayıs 2012 tarihinde temeli atılan Ovit Tüneli'nde inşaat çalışmalarında sona gelindi. Tünelin bu yıl sonunda hizmete girmesi bekleniyor.

Marmaray'ın altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla virlikte sefer sayısının hafta i̇çi̇ 219’dan 333’e çıkarılacağını dile getirdi.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nde çalışmalar başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri kapsamında Ihlamur Kasrı'nda kazı çalışması başladı. Kasıra zarar vermemesi için 10 metre kadar uzaklıkta yapılan çalışmalar Marmara Üniversitesi otoparkında sürüyor.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Türkoba altyapı çalışmaları Haberi

Türkoba altyapı çalışmaları

Taşlar yerine oturuyor Büyükçekmece Belediyesi'nin hizmet alanına girmesinin ardından yoğun bir altyapı çalışmasından geçirilen Türkoba'da dev projeler için düğmeye basıldı. Türkoba'yı çağdaş bir görünüme kavuşturacak Meydan Projesi için yapılan altyapı çalışmasını tamamlayan ekipler, öncelikle elektrik tellerini yer altına aldı. 

Ekipler, dünden itibaren de meydan düzenlemesinde kullanılacak tretuvar taşlarını yerleştirmeye başladı. 

Şelaleli havuz yapılacak Meydan ve çevresindeki sokakları baştan aşağı yenileyecek olan proje kapsamında Türkoba Sağlık Ocağı'nın çevresi de yenilenecek. Meydana yakışır bir Atatürk Heykeli'nin yapılacağı meydana, şelale şeklindeki havuz farklı bir görünüm sağlayacak. Dev spotlarla aydınlatılacak olan meydanın çevre düzenlenmesinde çok sayıda ağaç kullanılarak Türkoba yeşil bir görüntüye bürünecek. 

Tarihe sahip çıkılıyor Ayrıca meydandaki tarihi evin restorasyonu yapılarak geçmişten geleceğe uzanan mirasa sahip çıkılacak. Kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan projenin detaylarını bizzat...