13 / 05 / 2024

TÜRKSAT-5A

TÜRKSAT-5A

Türkiye’nin 100 milyar doları aşan mega projeleri tam gaz ilerliyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı. Avrasya Tüneli’nin 3 bin 340 metrelik tünelin yüzde 90’ı bitirildi.

Türksat personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi şartlarda kaç personel alınacak?

Türksat tarafından farklı kadrolarda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, hangi pozisyonlara personel alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

TÜRKSAT 6A'da sona gelindi! Ne zaman fırlatılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A uydusunun 2024 yılının mart ayında yerde teslimini planladıklarını, haziran ayı içinde de fırlatma işlemlerini gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.

TÜRKSAT personel arıyor! TÜRKSAT hangi kadrolarda personel alımı yapacak? İşte detaylar!

TÜRKSAT yeni personellerini aradığını duyurdu. TÜRKSAT, personel alımı için başvuru şartlarını ve detaylarını da kamuoyuyla paylaştı. İşte detaylar!

Türksat Kablonet’ten yılın internet kampanyası! 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internetiniz olsun

Türksat Kablonet, yılın son tarifsiz internet kampanyasını duyurdu. Sizde 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internete sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

TÜRKSAT duyurdu! 73 farklı iş grubundan en az lise mezunu yüksek maaşla personel alacak! Başvurular başladı...

TÜRKSAT 73 farklı meslek branşından 200'e yakın personel alacağını ilan etti. Peki TÜRKSAT personel alımının detayları ne oldu? İşte 2022 TÜRKSAT personel alımına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Emin Kaya tarafından kuruldu.

Antalya'da 'Akıllı Kent Uygulaması' protokolü imzalandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TÜRKSAT iş birliğinde gerçekleştirilecek ve Türkiye'de ilk kez Antalya'da hayata geçirilecek, "Akıllı Kent Uygulaması" ile ilgili protokol imzalandı.

TVF ile büyük projeler ucuza finanse edilecek!

Ziraat Bankası, Halk Bank, THY, BOTAŞ, Eti Maden, PTT, Türksat ve Borsa İstanbul gibi dev şirketleri tek çatı altında toplayan Türkiye Varlık Fonu (TVF), yüksek faize darbe vuracak, finansal dışa bağımlılığı azaltacak.

Varlık Fonu nedir, nasıl çalışır?

Halkbank, THY, Ziraat Bankası, PTT, BİST, BOTAŞ, Çaykur, Eti Maden, Türksat gibi şirketler Varlık Fonu'na katıldı. Peki Varlık Fonu nedir? Varlık Fonu nasıl çalışır? İşte tüm detaylar...

5A inşaat maliyeti 2016!

Büyükelçilik yapıları, vali konakları ve brüt alanı 600 m2 üzerindeki özel konutlar 5. sınıf A grubu yapılarda yer alıyor. Peki, 5A inşaat maliyeti 2016 ne kadar?

İstanbul'da yapımı devam eden projelerde son durum!

Uydu, Uzay ve Teknoloji Günleri'nde 4K telekonferans sistemiyle TÜRKSAT 4B uydusundan İstanbul'da yapımı devam eden dev projelerin şantiyelerine bağlanıldı.

İzmir Şanslı Evler'de daire teslimleri bu ay yapılacak!

Türksat İnşaat'ın İzmir Çiğli'de projelendirdiği Şanslı Evler'de fiyatlar 1+1 konutlarda 139 bin liradan başlıyor. 6 katlı iki blokta toplam 96 daire yer alıyor. Teslimler bu ay gerçekleşecek.

Pendik Belediyesi'nde E-Devlet dönemi!

E - devlet uygulamasına 2012 yılından beri diği işbirliği kapsamında e - devlet uygulamaentegre olan Pendik Belediyesi, TÜRKSAT ile sında yeni bir döneme geçti...

TÜRKSAT-5A Haberi

TÜRKSAT-5A

7 Haziran’da yapılan seçimlerin ardından hükümet kurulamamasına rağmen mega projeler hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak toplamda 100 milyar doları aşan İstanbul Finans Merkezi (İFM) Projesi, Avrasya Tüneli, Akkuyu Nükleer Santrali, TANAP Projesi, Türk Akımı, Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hatları, Kanal İstanbul, 3. Köprü, 3. Havalimanı, Yerli Otomobil, Milli Bölgesel Yolcu Uçağı gibi Türkiye’yi dünyanın zirvesine taşıyacak dev projelere ilişkin çalışmalar sürüyor. 


Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı. Avrasya Tüneli”nin (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi)’ndeki 3 bin 340 metrelik tünelin yüzde 90’ı bitirildi. Üçüncü havalimanı projesi için 7 bankadan 4.5 milyar Euro kredi almak üzere anlaşma sağlanırken ilk dilim olan 500 milyon Euro seçimlerden sonra Rus...