07 / 05 / 2024

TÜRKSAT uydu merkezi

TÜRKSAT uydu merkezi

Türkiye, iletişim, istihbarat ve gözlem uyduları konusunda atağa kalkıyor. Milli imkânlarla üretilecek olan TÜRKSAT 5A, 5B ve 5C uydularının uzaya fırlatılmadan önce test edileceği merkez, bu ay törenle açılacak.

Türksat personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi şartlarda kaç personel alınacak?

Türksat tarafından farklı kadrolarda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, hangi pozisyonlara personel alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

TÜRKSAT 6A'da sona gelindi! Ne zaman fırlatılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A uydusunun 2024 yılının mart ayında yerde teslimini planladıklarını, haziran ayı içinde de fırlatma işlemlerini gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.

TÜRKSAT personel arıyor! TÜRKSAT hangi kadrolarda personel alımı yapacak? İşte detaylar!

TÜRKSAT yeni personellerini aradığını duyurdu. TÜRKSAT, personel alımı için başvuru şartlarını ve detaylarını da kamuoyuyla paylaştı. İşte detaylar!

Türksat Kablonet’ten yılın internet kampanyası! 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internetiniz olsun

Türksat Kablonet, yılın son tarifsiz internet kampanyasını duyurdu. Sizde 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internete sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

Elektrikli otomobilde flaş gelişme! Devler yönünü Türkiye'ye kırdı

Türkiye'de elektrikli otomobil satışlarındaki artış, markaların yönünü Türkiye'ye çevirmesini sağlıyor. Birçok marka iddialı elektrikli modellerini yıl içinde Türkiye pazarında satışa sunarken, Tesla da Türkiye'deki merkezi için iş ilanları yayınlıyor.

TÜRKSAT duyurdu! 73 farklı iş grubundan en az lise mezunu yüksek maaşla personel alacak! Başvurular başladı...

TÜRKSAT 73 farklı meslek branşından 200'e yakın personel alacağını ilan etti. Peki TÜRKSAT personel alımının detayları ne oldu? İşte 2022 TÜRKSAT personel alımına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Doğubayazıt'ta 10.7 milyon TL'ye satılık 18 iş yeri!

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, Doğubayazıt Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan iş yerlerini 10 milyon 674 bin 865 TL bedelle satışa çıkardı.

Servet GYO Çelik Tüzün İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Tüzün İş Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Türkiye Ticaret Merkezi Şikago'da açıldı! 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ABD'de kurduğu Türkiye Ticaret Merkezi’nin açılışı bugün yapıldı.

TOBB'nin ABD’de kurduğu ticaret merkezi yarın açılıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'un ABD'de kurduğu  Türkiye Ticaret Merkezi’nin açılışı yarın gerçekleşiyor. 

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Bütçe uygulama sonuçları açıklandı!

Türkiye'nin merkezi yönetim bütçesi gelirleri ağustos ayında 108,6 milyar lira, giderleri ise 80,3 milyar lira olarak kayıtlara geçti.

Şikago’ya Türk ticaret üssü kuruluyor!

ABD’deki ilk ‘Türkiye Ticaret Merkezi’ Şikago’da açılacak. Türkiye’de üretilen ürünlerin sergileneceği merkez, ortak girişimler için de buluşma noktası haline gelecek, iki ülke arasındaki 100 milyar dolarlık ticaret hedefinin de kapısını açacak.

TÜRKSAT uydu merkezi Haberi

TÜRKSAT uydu merkezi

Türkiye, iletişim, istihbarat ve gözlem uyduları konusunda atağa kalkıyor. Bu yıl uzaya fırlatılan 4B'nin ardından Türkiye'nin yeni uydusu TÜRKSAT 5A'nın yapım ve test çalışmalarının yapılacağı Uydu Montaj Entegrasyon Test Merkezi (UMET) tamamlandı. merkez ağustos ayı içerisinde açılacak. Milli imkânlarla üretilecek olan TÜRKSAT 5A, 5B ve 5C uydularının uzaya fırlatılmadan önce test edileceği merkez, bu ay törenle açılacak. İşletme hakkının TAİ'ye verildiği tesisle birlikte gözlem uydularıyla haberleşme uyduları test çalışmaları tamamlandıktan sonra Türk roketleri tarafından uzaya gönderilecek. Savunma Sanayi Müsteşarlığı ve TÜRKSAT tarafından finanse edilen UMET, TAI tesisleri içinde bulunan Ankara Akıncı Hava Üssü'nde yer alıyor. TÜRKSAT 5A uydusu 2015'te uzaya...