17 / 05 / 2024

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat adres

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat adres

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Uzuncaok ve Mehmet Uzuncaok ortaklığında kuruldu. 

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Kalender tarafından kuruldu.

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Fatih Kalender tarafından kuruldu.

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi ugün Kadıköy'de Harun Reşat Kadıoğlu, Mustafa Güngör ve Faik Kaya ortaklığında kuruldu.

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Turner-Townsend Internatıonal Lımıted tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı!

Türkiye'nin desteği ile Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek 500 yataklı hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı. 

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat adres Haberi

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat adres

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Uzuncaok ve Mehmet Uzuncaok ortaklığında kuruldu. 


Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket yurtiçi ve yurt dışında her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak. 2- Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak,bunları uygulamaya koymak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. 3-Fenni mesuliyet almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmakve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Atatürk Mahallesi Güler Sk. Güler İş Hanı No:2/45 Ümraniye